Οι περισσότερες γυναίκες ανατριχιάζουν με την εμφάνιση του Μπραντ Πιτ, με το αψεγάδιαστο σώμα του και την αιώνια νεανική και εντυπωσιακή του εικόνα. Ωστόσο, μια δικαστική έκθεση που υπέβαλε η Αντζελίνα Τζολί και αποκαλύφθηκε από την Daily Mail παρουσιάζει εντελώς διαφορετική εικόνα του ηθοποιού.

Σύμφωνα με το έγγραφο, ο Μπραντ Πιτ είναι ένας άνθρωπος με επιθετική συμπεριφορά, που έχει πράξει ανεύθυνα και αντικοινωνικά πράγματα σχετικά με το Chateau Miraval, τον αμπελόνα που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια του γάμου τους με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί.

Σύμφωνα με την έκθεση, ο ηθοποιός έχει εκτελέσει μια παράνομη εκστρατεία για να εμποδίσει την πρώην σύζυγό του και την πρώην επιχειρηματική της εταιρεία Nouvel από τα κέρδη που προέρχονται από τη λειτουργία της επιχείρησης που βρίσκεται στο πρώην γαλλικό κτήμα τους, το Chateau Miraval.

Επιπλέον, στο εν λόγω έγγραφο, το οποίο στοχεύει να λάβει “τουλάχιστον” 350 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωσης από τον Πιτ, παρέχονται προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τον Πιτ και τον γάμο του με την Τζολί.

Δεν πρόκειται για μια κατηγορία σχετικά με τη δολοφονία του χαρακτήρα του, αλλά οι δικηγόροι της Nouvel, η εταιρεία που κάποτε ανήκε στην Τζολί αλλά πουλήθηκε στην θυγατρική εταιρεία του ομίλου Stoli τον Οκτώβριο του 2021, υποστηρίζουν ότι αυτά που αναφέρονται στο έγγραφο είναι ιδιαίτερα προσβλητικά και επιζήμια.

Συνοψίζοντας, σύμφωνα με τους δικηγόρους της Nouvel, η Αντζελίνα Τζολί αναγκάστηκε να πουλήσει την επιχείρησή της εξαιτίας ενός ανατριχιαστικού καυγά που είχε με τον Μπραντ Πιτ – ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ – σε ένα ιδιωτικό αεροσκάφος, γεγονός που σηματοδοτεί το τέλος του γάμου τους, και έτσι αισθανόταν “άβολα” να συνεχίσει να εμπλέκεται στην παραγωγή και πώληση αλκοόλ, συμπεριλαμβανομένων των κρασιών του Miraval.

Το έγγραφο αναφέρει ότι οι δικηγόροι της Nouvel επισημαίνουν ότι τα παιδιά τους έχουν υποστεί σοβαρά ψυχολογικά θέματα από αυτό το συμβάν στο αεροπλάνο, περιγράφοντας τη λεπτομέρεια του περιστατικού.

Έκτοτε, τα παιδιά δεν έχουν επισκεφθεί το Chateau Miraval και αυτό προκαλεί μεγάλη δυσαρέσκεια στην Τζολί και την Nouvel. Η έκθεση αυτή δημιουργεί μια διαφορετική εικόνα του Μπραντ Πιτ από αυτήν που γνωρίζουμε καθημερινά μέσα από τα μέσα ενημέρωσης.

Συνολικά, η αναφερόμενη έκθεση αποδίδει στον Μπραντ Πιτ συμπεριφορές που χαρακτηρίζονται ως επιθετικές και απειλητικές, ενώ προσπαθεί να αποκτήσει οικονομική αποζημίωση από αυτόν. Το έγγραφο περιλαμβάνει πληροφορίες που αφορούν την προσωπική ζωή του Πιτ και την προηγούμενη σχέση του με την Τζολί.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η εν λόγω έκθεση δεν επιδιώκει να αποδείξει ότι ο Πιτ έχει διαπράξει εγκληματικές πράξεις, αλλά οι δικηγόροι της Nouvel θεωρούν ότι τα περιεχόμενα του έγγραφου είναι προσβλητικά και προκαλούν σημαντική ζημιά στη φήμη του Πιτ.

Αυτή η έκθεση αναδεικνύει μια εντελώς διαφορετική πλευρά του Μπραντ Πιτ, ανατρέποντας την εικόνα του ως σέξι και γοητευτικού ανδρός. Αντίθετα, προβάλλεται ως ένας άνθρωπος με σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς και σχέσεων, προκαλώντας σημαντική ανησυχία για το μέλλον του και την εμπλοκή του σε νομικά ζητήματα.