Ο γιος του διάσημου ηθοποιού Μπραντ Πιτ, Παξ, δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του ανοιχτά απέναντι στον πατέρα του, αποκαλώντας τον “παγκόσμιας κλάσης μ@λ@κ@“. Η αιχμηρή ανάρτηση του Παξ στο Instagram, που είχε δημοσιευτεί κατά την διάρκεια της “Γιορτής του Πατέρα” το 2020, αναδεικνύει μια διαμάχη που φαίνεται να επηρεάζει τις σχέσεις μεταξύ τους.

Στο κείμενο, ο Παξ αναφέρει πως ο πατέρας του έχει κάνει τη ζωή των παιδιών του ανυπόφορη, κατηγορώντας τον ότι κάνει τα τέσσερα μικρότερα αδέλφια του να “τρέμουν από φόβο“. Ο υιοθετημένος γιος του Πιτ επεσήμανε ότι η ζωή με τον πατέρα του δεν ήταν απλώς δύσκολη, αλλά την χαρακτήρισε ως “κόλαση” για τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια κόλαση“, έγραψε ο Παξ στη συγκλονιστική του ανάρτηση. “Μπορείς να λες ό,τι θέλεις στον εαυτό σου και στον κόσμο, αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα.”

Ο Παξ συνέχισε, προσθέτοντας πως, παρά τα λόγια και οι εικόνες που προβάλλει ο πατέρας του προς τα έξω, η πραγματική φύση του θα γίνει γνωστή. “Λοιπόν, χρόνια πολλά για τη γιορτή του πατέρα, είσαι απαίσιος άνθρωπος“, κατέληξε ο νέος Πιτ.

Οι αποκαλυπτικές αυτές δηλώσεις συνοδεύονταν από μια εικόνα του Μπραντ Πιτ, κατά τη διάρκεια της απονομής των Όσκαρ, όπου φαίνεται να δέχεται το βραβείο με έκφραση αντιφατικών συναισθημάτων.

Ο χωρισμός του ζευγαριού έχει οδηγήσει τα έξι παιδιά να παραμείνουν με τη μητέρα τους, αναδεικνύοντας μια δύσκολη στιγμή στις οικογενειακές σχέσεις τους. Η ανάρτηση του Παξ αποτελεί ένα ακόμη κεφάλαιο σε αυτήν την εξέλιξη, αφήνοντας ανοικτά ερωτήματα για το μέλλον των σχέσεών τους.

Διάβασε επίσης:

Black Friday και ανοιχτά καταστήματα και Κυριακές!

Leave a Reply

Your email address will not be published.