Οι περισσότεροι από εμάς αναρωτιόμαστε πώς είναι να ζεις όπως οι πλούσιοι και οι διάσημοι, αλλά πολύ λίγοι από εμάς το ανακαλύπτουμε.

Ένας άνδρας 105 ετών γνώρισε τον τρόπο ζωής της A-List, ζώντας στο σπίτι του Μπραντ Πιτ, αξίας 39 εκατομμυρίων δολαρίων μέχρι να πεθάνει – εντελώς δωρεάν, χωρίς ενοίκιο! (Ναι, το διάβασες σωστά!)

Ο ηλικιωμένος άντρας ήταν και ο ηθοποιός οδηγός του κύριου και της κυρίας Σμιθ, στην ταινία, δεν είχε σκοπό να γίνει ιδιοκτήτης όταν αγόρασε το πολυτελές σπίτι το 1994. Εκείνη την εποχή, πλήρωσε μόλις 1,7 εκατομμύρια δολάρια όταν αγόρασε το ακίνητο από την σταρ της Elvira, Cassandra Peterson.

Περνώντας το μεγαλύτερο μέρος των τριών δεκαετιών στην κατοικία, ο Μπραντ Πιτ παρατήρησε ότι η περιοχή χτιζόταν όλο και περισσότερο.

brad pitt brioni

Τότε ήταν που λυπήθηκε τον ηλικιωμένο γείτονά του, όπως θυμάται η Peterson: «Νομίζω ότι υπήρχαν περίπου 22 σπίτια που ήταν συνεχόμενα στην άκρη του ακινήτου. Και κάθε φορά που ερχόντουσαν αγόραζε ένα.»

Σύμφωνα με την Peterson, ένα από αυτά τα ακίνητα ανήκε σε έναν ηλικιωμένο άνδρα στις αρχές του ενενήντα και ο Πιτ κατέληξε σε μια συμφωνία μαζί του, που επέτρεπε στον ηλικιωμένο να μείνει στο σπίτι του.

Η ίδια αποκάλυψε: «Ήταν πολύ, πολύ ευγενικός με τον σύζυγο. Η γυναίκα του πέθανε και ο σύζυγος, John, έμενε εκεί. Ξέρω ότι ο Μπραντ του επέτρεψε να ζήσει εκεί χωρίς να πληρώνει τίποτα μέχρι να πεθάνει».

Αστειευόμενη για το γεγονός ότι η συμφωνία συνεχίστηκε λίγο περισσότερο από το αναμενόμενο, η Peterson πρόσθεσε: «Ήταν κάπως αστείο γιατί ο John έζησε μέχρι τα 105».

Συνέχισε, λέγοντας ότι ο John «απλώς συνέχισε να ζει για πάντα», πριν προσθέσει: «Φαντάζομαι ότι ο Μπραντ σκεφτόταν καλά, ξέρεις, μπορεί να ζήσει εκεί μέχρι να πεθάνει, κάτι που μπορεί να είναι ανά πάσα στιγμή».

Η Πίτερσον συνέχισε μιλώντας για το πώς ήταν να είσαι γείτονας του σταρ.

Καθώς ήταν έξω σε μια βόλτα με τα σκυλιά της, θυμήθηκε ότι εντόπισε τον Πιτ και ας πούμε ότι είχε μεγάλη επίδραση πάνω της.

Η ίδια θυμήθηκε: “Περνάω από το γκαράζ του Μπραντ και είναι εκεί μέσα φορώντας μόνο αθλητικό παντελόνι. Φοράει γάντια του μποξ και χτυπάει έναν σάκο. Ορκίζομαι ότι κόντεψα να λιποθυμήσω.

«Θυμάμαι ότι μου είπε «Γεια, πώς είσαι;» και λέω «εεε;» Δεν μπορούσα να μιλήσω. Έγινα κόκκινη. Ένιωσα ότι θα λιποθυμούσα», συνέχισε.

«Είναι απλά τόσο εκπληκτικά, εκπληκτικά όμορφος – και συμπαθητικός, για να το ολοκληρώσω.»

Διάβασε επίσης:

Καλιφόρνια: Αλλεργία στο νερό και στα δάκρυά της έχει 25χρονη! Πώς ζει;