Στο My Style Rocks η αγαπημένη δοκιμασία είναι πάντα το “Color Blocking”. Η σημερινή ημέρα είναι μια τέτοια μέρα για τις διαγωνιζόμενες, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσουν την πρόκληση του “Color Blocking” στο styling τους. Αυτό είναι ένα θέμα που συνήθως δυσκολεύει τις fashionistas, καθώς απαιτεί πειραματισμό και δημιουργικότητα.

Οι κριτές του διαγωνισμού, δηλαδή ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή, παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εμφανίσεις των διαγωνιζομένων, αλλά έχουν αντιληφθεί ότι κάποια concept και looks φαίνεται να έχουν φτιαχτεί χωρίς προσπάθεια.

Στον διαγωνισμό της μόδας και του styling, τα έτοιμα σετ δεν είναι ποτέ επιθυμητά. Αυτό που προβληματίζει τη Διονυσία είναι ότι καταλαβαίνει ότι μια από τις συμμετέχουσες φοράει ένα έτοιμο σετ, χωρίς να έχει καταβάλει προσπάθεια στο styling της. Αυτό προκαλεί αντιδράσεις από τους κριτές και τους υπόλοιπους διαγωνιζομένους.

Επιπλέον, υπάρχει μια κατηγορία από μια άλλη διαγωνιζόμενη προς την Χριστίνα, που την κατηγορεί ότι αντέγραψε ένα look από την περσινή σεζόν του My Style Rocks.

Διάβασε επίσης:

Κώστας Μαρτάκης: Το tattoo με το πρόσωπό του… ως ένδειξη θαυμασμού!