Σήμερα στις 14.50, θα προβληθεί ένα επεισόδιο γεμάτο συναισθηματικές στιγμές στο “My Style Rocks“. Οι διαγωνιζόμενες πρέπει να επιλέξουν και να συνδυάσουν κατάλληλα ένα νυφικό που θα φορέσουν σε μια τελετή γάμου.

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου υποδέχεται τις διαγωνιζόμενες, οι οποίες φέρνουν μαζί τους συντρόφους, φίλες και παιδιά, δημιουργώντας μια συναισθηματική ατμόσφαιρα. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, προκύπτουν προσωπικές ιστορίες και χιουμοριστικές καταστάσεις που μας δείχνουν πώς θα μπορούσε να είναι μια πραγματική τελετή γάμου. Παράλληλα, οι διαγωνιζόμενες αντιμετωπίζουν δύσκολες αποφάσεις σχετικά με το styling του νυφικού τους.

Οι κριτές, Στέλιος Κουδουνάρης, Δημήτρης Σκουλός και Σοφία Χατζηπαντελή, έχουν υψηλές προσδοκίες από τις διαγωνιζόμενες, καθώς πρέπει να επιλέξουν το νυφικό με το σωστό styling.

Στο τέλος του επεισοδίου, η διαγωνιζόμενη που έχει την υψηλότερη βαθμολογία κερδίζει μια επιταγή αξίας 2.500 ευρώ, ενώ οι τρεις διαγωνιζόμενες με τη χαμηλότερη βαθμολογία βρίσκονται σε κίνδυνο αποχώρησης από τον διαγωνισμό.

Δες το σημερινό τρέιλερ: