Η αλήθεια είναι πως η δίαιτα είναι ένα θέμα που μας ταλαιπωρεί όλες. Έτσι λοιπόν όταν πλησιάζουν οι ημέρες για τη νηστεία οι περισσότερες αφήνουμε τις ελπίδες εκεί αφού από την αρχή ξέρουμε ότι εκείνες τις ημέρες θα χάσουμε κάποια κιλά. Υπάρχουν όμως κάποια μυστικά τα οποία μπορεί να μην τα ήξερες αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσουν να χάσεις αρκετά κιλά κατά τη διάρκεια της νηστείας.

  1. Καθημερινά πρέπει να πίνεις τουλάχιστον 1,5 λίτρο νερό.
  2. Σαλάτα σε κάθε δίαιτα μπορείς να φας απεριόριστη.
  3. Τα τρόφιμα θα πρέπει να τα ζυγίζεις μόνο μαγειρεμένα και όχι ωμά.
  4. Αν δεν προλάβεις κάποιο γεύμα δεν υπάρχει πρόβλημα αφού μπορείς να συνεχίσεις με το επόμενο. Βέβαια είναι σημαντικό να τρως ανά 4 περίπου ώρες.
  5. Αν θέλεις να φας το απογευματινό στη θέση του δεκατιανού ή και το αντίστροφο τότε μπορείς να το κάνεις χωρίς ενοχές. Όπως επίσης μπορείς να αλλάξεις και μια ολόκληρη μέρα και να την αντικαταστήσεις με μια άλλη. Σε καμμία όμως περίπτωση δεν μπορείς να βάλεις το πρωινό της μιας μέρας, το δεκατιανό της 2ης, το μεσημεριανό της 3ης κτλ.
  6. Αν δεν κρατιέσαι και θέλεις να απολαύσεις την αγαπημένη σου συνήθεια δηλαδή τον καφέ σου, τώρα μπορείς να το κάνεις στα Starbucks αφού τα αγαπημένα σου ροφήματα με το νέο και ανανεωμένο γάλα καρύδας, ή γάλα αμυγδάλου,  βρώμης και σόγιας γίνονται πιο απολαυστικά. Η επιλογή είναι δική σου. Μπορείς να δημιουργήσεις το μοναδικά δικό σου ρόφημα εκτός από την επιλογή εναλλακτικού vegan γάλακτος, επιλέγοντας παράλληλα την ένταση και ποικιλία καφέ και επιπλέον γεύση από διαφορετικά σιρόπια.