Η Naomi Campbell φημίζεται για το λαμπερό της επιδερμίδα και το αψεγάδιαστο δέρμα της και μας αποκαλύπτει τα μυστικά της. Όπως δηλώνει η ίδια προτιμά να χρησιμοποιεί λιγότερα skincare προϊόντα δημιουργώντας μια minimal ρουτίνα ομορφιάς.
Φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Vogue και μίλησε για την ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί. Αποκαλύπτει πως αισθάνεται πολύ άνετα με το δέρμα της και έχει υιοθετήσει την φιλοσοφία «less is more».


Η ίδια αναφέρει: «Όταν ήμουν νεότερη και ξεκίνησα το modeling, φορούσα όσο το δυνατόν περισσότερο μακιγιάζ. Σχεδόν σαν μάσκα. Τώρα, νιώθω εντελώς το αντίθετο. Νιώθω σαν να έχω συνειδητοποιήσει ότι είναι καλύτερο να φοράω όσο το δυνατόν λιγότερο μακιγιάζ. Έτσι μπορείτε να με δείτε. Δεν θέλω να είμαι πίσω από μια μάσκα. Θέλω να με δει ο κόσμος και να με νιώσει. Να δει τις εκφράσεις μου».


«Προφανώς θέλω να φροντίζω τον εαυτό μου, γιατί θέλω να είμαι κοντά στην κόρη μου όσο περισσότερο μπορώ, ήμουν ήδη σε αυτό το δρόμο και πιστεύω ότι είμαι μητέρα το έχει βελτιώσει».
«Λατρεύω τη λάμψη και όταν το δέρμα μου δείχνει δροσερό και φρέσκο. Καθώς μεγαλώνουμε, less is best και είναι καλύτερο να έχετε ένα ενυδατωμένο δέρμα σε αντίθεση με μια ματ βάση».