Η Ναόμι Κάμπελ είναι 53 ετών και εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη που σαρώνει στην πασαρέλα. H Ναόμι Κάμπελ πόζαρε ολόγυμνη στον φακό με δεκάδες καρφιά πάνω στο σώμα της προκαλώντας αντιδράσεις ενθουσιασμού από τους θαυμαστές της.

Τα σχόλια κάτω από την ανάστηση του Alexander Wang στο Instagram σχετικά με το μοντέλο ήταν πολλά. Συγκεκριμένα είπαν: «Δώστε μας περισσότερη Ναόμι. Πού είναι περισσότερες φωτογραφίες», έγραψε ένας άλλος… απαίτησε: «Δημοσιεύστε περισσότερες». «Κυριολεκτικά κανείς δεν μπορεί να το κάνει όπως εκείνη», σχολίασε ένας άλλος follower.

Η Κάμπελ ζει μια πολύ καλή περίοδο στη ζωή της αφού εκτός από το δεύυτερο παιδί της που ήρθε στη ζωή,  επανενώθηκε και με τα σούπερ μόντελ Λίντα Εβαντζελίστα, Σίντι Κρόφορντ και Κρίστι Τέρλινγκτον, και ανέβηκαν ξανά μαζί στην πασαρέλα. Επίσης, τον Σεπτέμβριο, λάνσαρε τη δική της συλλογή για την PrettyLittleThing με μια επίδειξη στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Η Ναόμι Κάμπελ απέδειξε ότι μπορεί ακόμα να τα κάνει όλα και να εντυπωσιάσει.

Πηγή: pronews.gr

Διάβασε επίσης:

Πόσο κρίμα! Πέθανε η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου, το κορίτσι με το ζεστό χαμόγελο…