Στην παρουσίαση της νέας συλλογής του Στέλιου Κουδουνάρη δεν έλειπε κάνείς. Φυσικά μαζί του ήταν και η  ultra premium vodka CÎROC πιστή στα ραντεβού της με την μόδα, η οποία συνόδευσε μοναδικά την πολυαναμενόμενη παρουσίαση της χειμερινής συλλογής του, προσδίδοντας στη γιορτινή βραδιά τη λάμψη που της αρμόζει. Η συνεργασία της CÎROC με τον Στέλιο Κουδουνάρη εντάσσεται σε μία χρονιά γεμάτη δημιουργικότητα και celebrations που βρίσκει την ultra premium vodka CÎROC στα πιο hot fashion happenings του κόσμου, όπως στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, στο χειμερινό setting της Cortina στην Ιταλία και στο Trancoso της Βραζιλίας για το celebration της έλευσης του νέου έτους.

Capture

Προκειμένου αυτή η εντυπωσιακή βραδιά να είναι μοναδική, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν welcome και after show serves που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τη βραδιά.

Capture

H βραδιά ξεκίνησε με το “BLUE STONE ROYAL” serve με φρέσκο χυμό λεμονιού, σιρόπι βανίλιας, sparkling lemonade και μαύρα σταφύλια, εμπνευσμένο από την πενταπλή απόσταξη της CÎROC από γαλλικά σταφύλια και τα κομψά χαρακτηριστικά της. Oλοκληρώθηκε με 2 ξεχωριστά after show CÎROC cocktails: το “BLUE STONE” μία εναλλαγή του “BLUE STONE ROYAL” με σόδα αντί για sparkling lemonade και το “CÎROC ELECTRIC” με μπλε curacao, χυμό ανανά λεμόνι και σιρόπι καρύδας.

Capture

Τέλος, ο αγαπημένος σχεδιαστής παρουσίασε στην χειμερινή συλλογή του 3 μοναδικά celebration outfits αφιερωμένα στην CÎROC που αποτύπωσαν το χαρακτηριστικό ζαφειρένιο μπλε χρώμα της CÎROC αναδεικνύοντας το ξεχωριστό στυλ και τη λάμψη που αντιπροσωπεύει! Μετά το show, τα 3 μοντέλα με τα celebration outfits αφιερωμένα στην CÎROC φωτογραφήθηκαν σε ένα εντυπωσιακό CÎROC celebration moment, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η CÎROC γνωρίζει πολύ καλά πως να δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες.