Και όταν λέω μαγική, το εννοώ!

Πριν λίγο καιρό η Vans κυκλοφόρησε ένα teaser για επερχόμενη συνεργασία με τη Warner Bros. Consumer Products, εμπνευσμένη από τον Harry Potter. Απο αύριο, διαθέσιμη στα ράφια των καταστημάτων, μια δυναμική συλλογή υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ, με έμπνευση από τον Κόσμο των Μάγων.

Σχεδιασμένα με έμπνευση από το όνομα και τα χαρακτηριστικά του κάθε οίκου της Σχολής Hogwarts για Μαγείες και Ξόρκια, η Vans κυκλοφορεί τέσσερις αποκλειστικούς χρωματικούς συνδυασμούς σε τέσσερα από τα κλασικά μοντέλα της -το Sk8-Hi για τον οίκο Gryffindor, το μοντέλο Era για τον Slytherin, το Authentic για τον Ravenclaw και το κλασικό Slip-On για τον Hufflepuff. Το μοντέλο ComfyCush Era επίσης, έχει θεματική τις πλασματικές εφημερίδες της ταινίας και σε αυτό αποτυπώνονται τα γραφικά του δημοσιογραφικού χαρτιού της Daily Prophet.

Capture

Παράλληλα, θα κυκλοφορήσει και συλλογή ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων, αντίστοιχα εμπνευσμένες από τους τέσσερις  οίκους του Hogwarts. Τα μοντέλα της συλλογής περιλαμβάνουν ένα Old Skool σακίδιο στα χρώματα του Gryffindor, ένα μαύρο jacket με το σήμα των Κλήρων του Θανάτου και ένα λευκό Harry Potter hoodie με τους 4 οίκους.

Capture

Η συλλογή γυναικείων ενδυμάτων αποτελείται από ένα crop μακριμάνικο σε tie dye print- που δίνει την αίσθηση δίχρωμου συννέφου- με το σήμα από τους Κλήρους του Θανάτου σε γυαλιστερό print στην μπροστινή πλευρά και ένα θεματικό Backpack Dark Arts φτιαγμένο από ανθεκτικό nylon με το κινούμενο ραβδί των Death Eaters σε ανακλαστικό σχέδιο και το logo του Harry Potter σε patch.

Η συλλογή Vans x Harry Potter είναι διαθέσιμη στα επίσημα καταστήματα της Vans στο The Mall Athens και Athens Metro Mall, στο Nicosia Mall, στο official corner της Vans στο Attica City Link και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης από τις 7 Ιουνίου.

Παράλληλα, η Vans παρουσιάζει ένα μοναδικό Vans x Harry Potter pop-up store της συλλογής, στο Color Skates, 7-30 Ιουνίου, για τους λάτρεις των ιστοριών του Χάρι Πότερ. Το pop-up store, στο οποίο διατίθεται η συλλογή, δημιουργήθηκε με έμπνευση από τον μαγικό και φανταστικό κόσμο του Harry Potter αλλά και από τα χαρακτηριστικά του κάθε οίκου της Σχολής Hogwarts για Μαγείες και Ξόρκια. 

Color Skates: Πρωτογένους 5, Ψυρρή || 7-30 Ιουνίου

https://www.facebook.com/color.skates/

https://www.instagram.com/color_skates/