Η Beyonce μας εντυπωσιάζει κάθε φορά με όλες τις συνεργασίες της! Αυτή τη φορά όμως όλα είναι διαφορετικά! Η Adidas καλωσόρισε την αγαπημένη μας τραγουδίστρια στην οικογένεια της για ένα re-launch ρούχων με τίτλο, Ivy Park! Στόχος της συνεργασίας είναι να φέρει στο προσκήνιο τη νέα γενιά δημιουργών, αλλά και μια σειρά αξιών, όπως η σημασία της συνεργασίας, της συνιδιοκτησίας της δημιουργίας αλλά και της ανάδειξης γυναικών ηγετών.

Capture

«Για εμένα αυτή είναι μια συνεργασία ζωής», δήλωσε η Beyoncé. «Η adidas έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στην ώθηση της δημιουργικότητας σε νέα όρια. Μοιραζόμαστε μια φιλοσοφία, όπου η δημιουργικότητα, η ανάπτυξη και η κοινωνική υπευθυνότητα βρίσκονται στο πρώτο πλάνο της επιχειρηματικότητας. Ανυπομονώ για το relaunch και την επέκταση της Ivy Park σε μια πραγματικά παγκόσμια κλίμακα, σε συνεργασία με έναν αποδεδειγμένα δυναμικό ηγέτη του κλάδου».

Capture

Η συνεργασία adidas x Beyoncé θέλει να εμπνεύσει νέους καλλιτέχνες και δημιουργούς, να σπάσει τα στεγανά και να ξεπεράσει τα στερεότυπα του γυναικείου αθλητικού ρουχισμού. Αποτέλεσμά της θα είναι η συν-δημιουργία συναρπαστικών νέων προϊόντων – από performance μέχρι lifestyle – και ενός μοναδικού προγράμματος για την ενδυνάμωση αθλητών, δημιουργών και ηγετών από κάθε κοινωνικό background.