Η Νεφέλη Ορφανού έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την ομοφυλοφιλία και την σεξουαλική παρενόχληση. Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η Ελεονώρα Μελέτη στο άκουσμα των όσων είπε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός είπε:  «Δεν δέχθηκα ποτέ ενοχλητική σεξουαλική παρενόχληση παρότι ήμουν και πολύ όμορφη. Αν θες, μπορείς να διαχειριστείς μια σεξουαλική παρενόχληση, είμαι κατηγορηματική σε αυτό. Ούτε #Metoo, ούτε ‘σουτού’. Θέλω; Φαίνεται από τα μαλλιά σου, τις κινήσεις σου. Τα θεωρώ αστεία αυτά που λέγονται, τι θα πει σεξουαλική παρενόχληση; Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά πήρα την καρέκλα και τον χτύπησα, ακόμα τρέχει».

Μίλησε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη, για τον οποίο είπε: «Τον αγαπάω πολύ. Ποτέ δεν δέχθηκα παρενόχληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη και ήμουν και όμορφο κορίτσι. Συνεργαστήκαμε αγαστά, ήταν πάρα πολύ καλός μαζί μου, με βοήθησε πολύ. Ο Φιλιππίδης είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος».

Όλη η παρέα της Ελεονώρας Μελέτη αντέδρασε στα όσα δήλωσε η ηθοποιός με την Μελέτη να λέει: «Δεν ξέρω από πού θα αρχίσω και που θα τελειώσω. Θα είμαι παρεμβατική».

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι επίσης σχολίασε: «Νιώθω ότι είναι μια γυναίκα άλλης εποχής. Είναι μια γυναίκα από μια συντηρητική κοινωνία. Δεν μπορείς να πας σε ένα χωριό, να πάρεις μια θεία που είναι 70 χρονών και δεν έχει να κάνει τώρα με την κα Ορφανού και να την πείσεις ότι υπάρχει και η οικογένεια με πατέρα και πατέρα».

«Ταυτίζομαι με τον προσανατολισμό της Φλορίντας. Οι πεποιθήσεις της πραγματικά είναι πεποιθήσεις που ανήκουν στον Μεσαίωνα», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Διάβασε επίσης:

Λήξη συναγερμού! Τσιτσιπάς-Μπαντόσα διαψεύδουν τις φήμες περί χωρισμού!