Η MCM, το παγκόσμιο brand, έχει την τιμή να ανακοινώσει το διορισμό του Dirk Schönberger ως Global Creative Officer. Σε αυτόν τον νέο ρόλο, ο κ. Schönberger θα σχεδιάζει τα προϊόντα, μεταφράζοντας όσο καλύτερα γίνεται το όραμα και το πνεύμα του brand. Άλλωστε η δημιουργικότητα είναι η νέα δύναμη.

Ο κ. Schönberger  θα σχεδιάσει και θα αναπτύξει όσο καλύτερα γίνεται το δημιουργικό σήμα της MCM. Η MCM θεωρεί ότι ο  Schönberger, ένας Γερμανός ο οποίος είναι γεννημένος σχεδιαστής που ζει και εργάζεται στο Βερολίνο μπορεί να υπερβεί τους στόχους έχοντας αυτή τη θέση.

Capture

Άλλωστε πριν μπει στον κόσμο της MCM ο Schönberger εργάστηκε για οκτώ χρόνια ως Δημιουργικός Διευθυντής της adidas. Η πρόεδρος της εταιρείας, Sung-Joo Kim, δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένη που θα ηγηθεί στο brand με καινοτομία και έμπνευση.

Ο ίδιος δήλωσε πως απευθύνεται σε μια νέα γενιά καταναλωτών που είναι φιλόδοξοι και εκφράζονται δυνατά. Από τις αρχές λοπόν του 2019 θα αρχίσουμε να βλέπουμε μοναδικές δημιουργίες από τον Γερμανό ενώ η πρώτη συλλογή που θα παρουσιαστεί θα είναι “Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020”.