Το Netflix κυριολεκτικά μας έσωσε στην καραντίνα, καθώς έχει άπειρες επιλογές σε σειρές και ταινίες. Μάλλον όμως δεν έχουμε δει ακόμα τα πάντα! Υπάρχουν κάποιες σειρές προερχόμενες από τη Νότια Κορέα οι οποίες έχουν κάνει “πάταγο” το τελευταίο διάστημα. Τα νοτιοκορεατικά σίριαλ (korean drama) γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή στο Netflix με ιδιαίτερα επιτυχημένα τα «The Uncanny Counter» και «Sweet Home».

-«The Uncanny Counter»

Η σειρά «The Uncanny Counter» συμπλήρωσε τρεις μήνες στο top 10 στις 10 Ιανουαρίου, σύμφωνα με στοιχεία του Flixpatrol. Η περιπέτεια φαντασίας 16 επεισοδίων αφορά κυνηγούς υπερφυσικών δαιμόνων που εντοπίζουν κακά πνεύματα της μετά θάνατον ζωής, τα οποία τρομοκρατούν τον κόσμο των θνητών.

-«Sweet Home»

Το θρίλερ «Sweet Home», κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο και έγινε η πρώτη νοτιοκορεατική σειρά που έφθασε στο top 3 στις ΗΠΑ. Η σειρά αποκάλυψης και τρόμου επικεντρώνεται σε έναν προβληματισμένο νέο και τους γείτονες του που προσπαθούν να επιβιώσουν μεταξύ άγριων τεράτων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κόσμος το τελευταίο διάστημα δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στο κορεάτικο περιεχόμενο. Κάποιες από τις επιλογές είναι αξιόλογες. Συνήθως οι σειρές της Νότιας Κορέας είναι καλογυρισμένες. Γελάστε, κλάψτε, φωνάξτε, αναστενάξτε ή ό,τι άλλο θέλετε, δίνοντας μια ευκαιρία στα αστεία, δυνατά, ρομαντικά και γεμάτα σασπένς δράματα από την Κορέα.

Δείτε επίσης: Netflix: Όλα τα προγράμματα που θα δούμε στις οθόνες μας το Φεβρουάριο