Ξέρω πόσο σου αρέσουν τα challenges στο Instagram, είτε πρόκειται για αστείους χορούς είτε για παλιές φωτογραφίες είτε για εντατική γυμναστική. Το μεγαλύτερο challenge απ’ όλα όμως έφερε η Nike με το Living Room Cup! Δεδομένης της κατάστασης, οι αθλητές σε όλο τον κόσμο επιλέγουν να δείξουν ότι ο αθλητισμός μπορεί να γίνει μια καθημερινή συνήθεια μέσα στο σπίτι. Κράτα αυτό και πάμε στο Instagram να σου δείξω τι χαμός γίνεται.

Στο Living Room Cup, κάθε Κυριακή ένας επαγγελματίας αθλητής της Nike βάζει μια γυμναστική πρόκληση. Στη συνέχεια, οι followers έχουν μία εβδομάδα για να ξεπεράσουν τις επιδόσεις του και να τις ανεβάσουν στο Instagram με το hashtag #playinside και #thelivingroomcup για να συμμετέχουν στις προκλήσεις. Φυσικά, αν δυσκολεύεσαι να τα βγάλεις πέρα, μπορείς να βρεις οδηγίες και ειδικές προπονήσεις στο Nike Training Club App.

Το challenge άνοιξε με την προπόνηση κοιλιακών του Cristiano Ronaldo, συνεχίστηκε με την Beatrice Vio και τον Leroy Sane, έφτασε στην Dina Asher Smith και αυτή την εβδομάδα τρέχει στον λογαριασμό του Rory Mcllroy. Μπορείς να τον νικήσεις;