Ο Νίκος Καρβέλας πραγματοποίησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Μεγάλη Εικόνα” που μεταδόθηκε ζωντανά στο MEGA. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, εκφράστηκε με έντονο τρόπο απέναντι στη Νίκη Λυμπεράκη.

Ο γνωστός μουσικός και πλέον συγγραφέας αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, όπως η πολιτική, η θρησκεία, η Άννα Βίσση και η Αννίτα Πάνια. Ωστόσο, έδειξε έντονη αντίδραση προς τη δημοσιογράφο, ζητώντας συχνά να μην τον διακόπτει κατά τη διάρκεια των ερωτήσεών της. Επιπλέον, εξέφρασε αρνητική άποψη για την εκκλησία, και το μόνο θετικό που της «δίνει» είναι ότι ενισχύει τη σεξουαλική διέγερση. Επίσης, αναγνώρισε την “ιδιαιτερότητά του” στο να αναγνωρίζει την αποβλάκωσή του και εξέφρασε αντίθεση προς όσους αναγνωρίζουν τον Πλάτωνα, θέλοντας να διαλυθεί ο μύθος αυτός.

Η Νίκη Λυμπεράκη προσπάθησε να ζητήσει περισσότερες διευκρινίσεις από τον Καρβέλα για τις απόψεις του για το πολιτικό τοπίο, προκαλώντας του ωστόσο εκνευρισμό που όπως ήταν φυσικό δεν θα περνούσε από τον ίδιο απαρατήρητο.  Αναφέρθηκε μάλιστα στη δημοσιογράφο με αυστηρό τόνο, τονίζοντας ότι δεν θα του λέει πώς να εκφράζεται και χαρακτήρισε τη συζήτηση μαζί της ως “απογοητευτική”.

Σύμφωνα με αναφορές από την εκπομπή «Happy Day», ο Νίκος Καρβέλας έθεσε δύο όρους προκειμένου να πάει για τη συνέντευξη στο MEGA. Αρχικά, απαιτούσε η συνέντευξη να είναι ζωντανή και όχι μαγνητοσκοπημένη, όπως επεσήμανε και ο ίδιος στην έναρξή της. Ο δεύτερος όρος του ήταν η Νίκη Λυμπεράκη να έχει διαβάσει το νέο του βιβλίο πριν από την τηλεοπτική συνάντηση.

Δείτε στιγμές από τη συνέντευξη:

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Leave a Reply

Your email address will not be published.