Αυτά τα νόστιμα enchiladas με κοτόπουλο θα τα αγαπήσει όλη η οικογένεια. Ετοίμασε και λίγη μαργαρίτα για τους μεγάλους και διοργανώστε σπίτι μια μεξικάνικη βραδιά.

Υλικά
3 έως 4 μεσαία στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα

1/2 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου
1 φλ taco seasoning mix
3/4 φλ κόκκινη σάλτσα
3/4 φλιτζάνι σάλτσα Ranch
1 έως 2 φλιτζάνια τριμμένο τυρί τσένταρ
8 μέτριες τορτίγιες

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε 1/2 φλ ζωμό κοτόπουλου και προσθέτουμε το κοτόπουλο με το seasoning mix. Καλύπτουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 3 ώρες. Αφαιρούμε το κοτόπουλο από την κατσαρόλα και το κόβουμε σε κομμάτια. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και λαδώνουμε καλά ένα ταψί.
Ανακατεύουμε τη κόκκινη κάλτσα με τη ranch και απλώνουμε ένα στρώμα στο κάτω μέρος του ταψιού. Παίρνουμε μια τορτίγια και τοποθετούμε 1/3 φλ κοτόπουλο στο κέντρο, γεμίζουμε με μια κουταλιά της σούπας τυρί και 2 κουταλιές της σούπας από τη σάλτσα. Τυλίγουμε και τοποθετούμε στο ταψί. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για τις υπόλοιπες. Τέλος, περιχύνουμε με την υπόλοιπη σάλτσα και με πασπαλίζουμε με το τυρί. Ψήνουμε για 30 λεπτά και σερβίρουμε.