Με ή χωρίς καραντίνα, με καλεσμένους ή μόνο με τον κουμπάρο, όπως και να έχουν οι συνθήκες και φέτος το καλοκαίρι πολλά ερωτευμένα ζευγάρια ετοιμάζονται να ζήσουν μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους. Αν είστε ένα από αυτά και έχετε ξεκινήσει ήδη την έρευνα αγοράς, αυτό που θα σας βοηθήσει να πάρετε γρήγορα αποφάσεις είναι να προκαθορίσετε ένα συγκεκριμένο θέμα π.χ. ρομαντικό, ρουστίκ, καλοκαιρινό κ.τλ και ν’ αναζητήσετε τους συνεργάτες που εξειδικεύονται σε αυτού του είδους τις θεματικές. Ωστόσο, όποιο θέμα και να επιλέξετε φροντίστε να προσθέσετε μικρές πινελιές χρώματος ακόμα και στην νυφική ή γαμπριάτικη εμφάνιση σας ώστε να πετύχετε μεγαλύτερη αρμονία και συνοχή στην τελική εικόνα. Εμείς βρήκαμε στο Pinterest νυφικά παπούτσια σε διάφορα χρώματα που είναι σκέτη έμπνευση και σας τα προτείνουμε!

Ροζ

Το ροζ αποτελεί την πιο διακριτική πινελιά χρώματος που μπορείτε να δώσετε εκείνη την ημέρα αποφεύγοντας τις υπερβολές. Το ρόδινο χρώμα είναι κομψό, άκρως girly, ιδανικό για ρομαντικούς παραμυθένιους γάμους και φυσικά συμβολίζει αντίστοιχα τον ‘’ρόδινο’’ έγγαμο βίο.

Εικόνα 1 Πηγή φωτογραφιών Pinterest

Κίτρινο

Έντονο και ζωηρό το κίτρινο είναι η κατάλληλη επιλογή για πρωινούς ηλιόλουστους γάμους. Ως χρώμα συμβολίζει την ‘’φώτιση’’ και την πνευματικότητα επομένως αντιπροσωπεύει επάξια τις χαρούμενες και αισιόδοξες νύφες. Τέλος, ταιριάζει υπέροχα ως συνδυασμός με το χαμομήλι,  το απόλυτο trend στο στολισμό των τελευταίων ετών.

Εικόνα 2 Πηγή φωτογραφιών Pinterest

Πορτοκαλί

Εξαιρετικά έντονο και φωτεινό, το πορτοκαλί αποτελεί μία τολμηρή επιλογή. Σε αντίθεση με το διακριτικό ροζ που είδαμε στην αρχή, το συγκεκριμένο χρώμα έρχεται για να τραβήξει όλα τα βλέμματα. Εκφράζει τις δυναμικές και χαρούμενες νύφες και ταιριάζει αδιαμφισβήτητα σε μοντέρνους γάμους με pop διάθεση.

Εικόνα 3 Πηγή φωτογραφιών Pinterest

Πράσινο

Δεν υπάρχει πιο κομψό και διαχρονικό χρώμα για μία τέτοια περίσταση από το πράσινο. Φωτεινό αλλά και σικ, δυναμικό αλλά και γαλήνιο, φρέσκο και ζωηρό το πράσινο είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές και κυρίως για γάμους σε εξωτερικούς χώρους, μέσα στη φύση! Συμβολίζει τη ζωή, την φρεσκάδα και την ισορροπία, τα θεμέλια δηλαδή κάθε επιτυχημένου έγγαμου βίου.

Εικόνα 4 Πηγή φωτογραφιών Pinterest

Μπλε

Το ήρεμο και δροσερό μπλε δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις! Αποτελεί την πρώτη επιλογή των ζευγαριών για καλοκαιρινούς γάμους δίπλα στη θάλασσα και όχι άδικα αφού συμβολίζει την ευαισθησία, τη συντροφικότητα, τη συμπόνια και είναι άκρως χαλαρωτικό σε όλες του τις αποχρώσεις.

Εικόνα 5  Πηγή φωτογραφιών Pinterest