Ο Bruce Willis μίλησε για πρώτη φορά μετά τη διάγνωση της άνοιας σε ένα νέο βίντεο που γιορτάζει τα 68α γενέθλιά του με την οικογένειά του.

Ο ηθοποιός κρατά χαμηλό προφίλ από τότε που η διάγνωση της άνοιας του έγινε δημόσια.

Την Κυριακή, η πρώην σύζυγος του Willis, Demi Moore, 60 ετών, μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί ένα βίντεο από μια οικογενειακή γιορτή για τα γενέθλια του Bruce, αναφέρει η The Sun.

Η τωρινή του σύζυγος Έμμα Χέμινγκ, καθώς και οι κόρες του Γουίλις, Ρούμερ, Σκάουτ και Ταλούλα ήταν όλοι παρόντες στο πάρτι μαζί με μερικούς άλλους καλεσμένους.

Στο κλιπ, ολόκληρη η ομάδα – συμπεριλαμβανομένου του ηθοποιού Die Hard – τραγούδησε το Happy Birthday.

Ο Willis φαινόταν να είναι ευδιάθετος, τραγουδώντας τουλάχιστον μερικές λέξεις στο τραγούδι, κουβεντιάζοντας με άλλους γλεντζέδες και σβήνοντας τα κεράκια στην πίτα των γενεθλίων του.

Καθώς όλοι τραγουδούσαν, χαμογέλασε, μιλούσε και έκανε χειρονομίες.

Κάποια στιγμή, φάνηκε να σκοντάφτει ελαφρά, ίσως απλώς να χάσει τα πατήματά του.

Σκόνταψε πάλι λίγο αφού έκανε μεγάλη προσπάθεια να σβήσει τα λίγα κεράκια που είχαν κολλήσει μέσα στην πίτα.

Όλη η οικογένεια είχε ένα μικρό γέλιο αυτή τη στιγμή – συμπεριλαμβανομένου του Willis.

 

Μετά το τέλος του τραγουδιού, όλοι φώναξαν: «Hip Hip Hooray».

Ο Μουρ έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Χρόνια πολλά, BW! Χαιρόμαστε πολύ που μπορέσαμε να  γιορτάσουμε σήμερα. Σας αγαπάμε και αγαπάμε την οικογένειά μας. Ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τις θερμές ευχές – τις νιώθουμε όλοι».

Ενώ οι θαυμαστές ήταν ενθουσιασμένοι που έβλεπαν μια σπάνια ματιά στον Willis με αυτή την ιδιότητα, υπήρχε κάποιο επίπεδο ανησυχίας από τους μακροχρόνιους θαυμαστές του αφού εντόπισαν μια λεπτή λεπτομέρεια στο βίντεο.  Φαινόταν να του λείπει ένα από τα μπροστινά του δόντια. Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί και φαίνεται απίθανο να εξηγήσει η οικογένεια.

 

Πηγή: Independent TV