Ο Χείρωνας στον Κριό  από τις 17 Απριλίου 2018 και η επιρροή του στα 12 Ζώδια!

Πως θα τους βοηθήσει και τι πρέπει να προσέχουν;

Κριός : Ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις πληγές του παρελθόντος, να ρίξεις  μαύρη πέτρα σε ότι παρελθοντικό τοξικό σε ταλαιπωρούσε έως τώρα και να γίνεις ξανά ο εαυτός σου! Δεν στηρίζεσαι πια σε άλλους και καταφέρνεις σταδιακά να πετύχεις όλους τους σκοπούς σου!
Αυθεντικότητα και δυναμισμός είναι τα χαρακτηριστικά που θα σε συντροφεύουν τα επόμενα χρόνια και οι αντοχές σου θα είναι οι σύμμαχοι σου!
Βελτιώνεις τον χαρακτήρα σου και την προσωπικότητα σου και είσαι σίγουρα ζηλευτός! Συνειδητοποιείς την δύναμη σου και αφού προστατέψεις τον εαυτό σου από χτυπήματα, αρέσκεσαι και στο να προστατεύεις τους αδύναμους!
Tip : Δεν χρειάζεται να προσπαθείς συνεχώς για την αποδοχή των άλλων, αφού είσαι ικανοποιημένος από τον εαυτό σου!

 

Ταύρος: Συνειδητοποιείς πια, πως ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει να ανακουφιστείς ψυχικά-συναισθηματικά και να αναστηλώσει την αυτοπεποίθηση σου, είναι μόνο  ο εαυτός σου. Αν προσέξεις τα επόμενα χρόνια την τάση σου να εξιδανικεύεις κάποιες καταστάσεις που πιθανόν σε πληγώνουν, θα καταφέρεις την απόλυτη «ανακαίνιση» της ψυχής σου! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση που «παρέα» με την εσωτερική σου δύναμη και την αδιαμφισβήτητη λογική σου, θα καταφέρεις να «γιατρευτείς» από άγχη, φοβίες και ψυχικά ταρακουνήματα! Θα διαπιστώσεις πως η ευτυχία δεν πρέπει να διατυμπανίζεται και ότι αρκεί να την νιώθεις και να την ξέρεις μόνο εσύ!
Tip: Μην σε αγχώνουν στιγμές ή περίοδοι μοναξιάς  ή απομόνωσης τώρα, αφού είναι ίσως η ευκαιρία σου για αυτό-θεραπεία!


Δίδυμοι
: Η περίοδος της αλλαγής μόλις έφτασε! Ανατροπές και ριζικές επανεκκινήσεις στα όνειρα και τους μεγαλεπήβολους στόχους σου, υπόσχονται συναρπαστικά τα επόμενα χρόνια! Δεν φοβάσαι πια να προκαλέσεις και να υλοποιήσεις τις ιδέες σου! Έρχεσαι πιο κοντά στα όνειρα σου και αλλάζεις την ζωή σου όπως εσύ θες! Ακόμα κι αν χρειαστεί, ωστόσο, να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα, λόγω προδοσίας ή απογοήτευσης, στον φιλικό τομέα, θα συνειδητοποιήσεις πως είναι μόνο για το μακροπρόθεσμο καλό σου!
Tip: Μην αμελείς τον εαυτό σου, βάζοντας προτεραιότητα συνεχώς τους άλλους και το κοινό καλό!

 

Καρκίνος: Βάζεις μυαλό και θες επιτέλους να διορθώσεις τα πάντα, ώστε να κερδίσεις σεβασμό αλλά και προσωπική πρόοδο. Επαγγελματικά πρόκειται να κουραστείς τα επόμενα χρόνια και ίσως δυσκολευτείς, αλλά ταυτόχρονα θα συνειδητοποιήσεις πως είσαι πιο δυνατός  και ισχυρός από ποτέ και ότι πάντα ξανασηκώνεσαι όταν πέφτεις! Δεν σε εκτίμησαν αρκετά ως τώρα και ήρθε η περίοδος που θα καταφέρεις αυτό να το διορθώσεις, ιδίως σε θέματα καριέρας! Πέρα από τις επαγγελματικές «διορθώσεις», πολύ πιθανό να αποφασίσεις να κάνεις οικογένεια ή κάτι επίσημο ερωτικά τα επόμενα χρόνια!
Tip: Μάθε να συνεργάζεσαι και να έχεις ένα πιο ομαδικό πνεύμα. Ο δογματισμός θα σε οδηγήσει στην μοναξιά!

 

Λέων: Τα επόμενα χρόνια θα αλλάξεις τα πάντα στην ζωή σου! Αποφασίζεις να ανοίξεις και τους ορίζοντες αλλά και το μυαλό σου! Αλλάζεις φιλοσοφία, ιδέες, στάσεις ζωής, ακόμα και αξίες! Θες να μοιραστείς τον νέο σου εαυτό, προσφέροντας γνώσεις! Θες να βελτιώσεις την σχέση σου με το εξωτερικό, με συγγενείς εξ αγχιστείας και να  ταξιδέψεις περισσότερο. Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για θέματα θρησκείας, φιλοσοφίας ή και αστρολογίας. Ίσως κάποιες φορές παρασυρθείς σε επαναστατικές συμπεριφορές χωρίς λόγο, απλά και μόνο λόγω περίσσιας αισιοδοξίας και επιπολαιότητας.
Tip: Ναι στην τόλμη, το θάρρος και την επιμονή. Όχι στο θράσος, την επιπολαιότητα και την αλαζονεία.

 

Παρθένος: Ήρθε η ώρα να μην είσαι πια δέσμιος των παθών σου, των ψευδαισθήσεων σου και της λάθος εμπιστοσύνης που προσέφερες σε όλους. Το ασυνείδητο σου, σου μιλά και οι πιο σκοτεινές σου ψυχικές πλευρές, βγαίνουν στην επιφάνεια. Επουλώνεις ψυχικά τραύματα ακόμα κι αν χρειαστεί να καταστρέψεις πολλά από τα δεδομένα της ζωής σου. Οικονομικά βρίσκεις σταδιακά αρκετούς διεξόδους, αρκετές φορές στηριζόμενος στην βοήθεια-ενίσχυση κάποιου άλλου. Σεξουαλικά ζητάς κάτι ποιοτικότερο και πιο ουσιαστικό, με αποτέλεσμα πιθανόν να μειωθεί η συχνότητα που είχες μέχρι τώρα!
Tip: Για να γλυτώσεις μία καταστροφή, μην προκαλείς μία αυτοκαταταστροφή!

Ζυγός
: Αναζητάς συντροφικότητα στη ζωή σου αλλά ίσως λιγότερο δεσμευτική. Κουράστηκες από τις μέχρι τώρα δυσκολίες και εμπόδια και αποφασίζεις να αλλάξεις εσύ ο ίδιος απέναντι στις σχέσεις σου και στον συντροφικό τομέα. Το ζήτημα είναι πως βρίσκεσαι ταυτόχρονα και σε μία περίοδο αναποφασιστικότητας και ανασφάλειας και δεν ξέρεις ποιος ακριβώς είναι ο δρόμος της επιθυμητής συντροφικότητας που θέλεις να επιλέξεις!  Μην απελπίζεσαι και μην πελαγώνεις αν όλα γύρω σου δεν είναι ισορροπημένα απόλυτα. Η ζωή θα έχει και τα πάνω της και τα κάτω της!
Tip: Μην ψάχνεις για στήριγμα ή ερωτικό δεκανίκι, ψάξε για τον σύντροφο που σου αξίζει!

Σκορπιός
: Αισθάνεσαι αρκετά κουρασμένος αλλά και ότι έχασες πολύτιμο χρόνο σε ανούσιες επιλογές, σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Επιθυμείς να οργανωθείς, να ασχοληθείς με την υγεία και την εξωτερική σου εμφάνιση και να εργασθείς αποδοτικά, όπως και να καταφέρεις να βοηθήσεις και τους άλλους, ιδίως μέσα από την δουλειά σου! Σκοπός σου τώρα είναι η κάθαρση κάθε είδους στην ζωή σου! Καλό θα είναι να μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους και κυρίως να μην τους κρίνεις!
Tip: Η τελειομανία σου δεν θα σε «γιατρέψει», αντιθέτως θα σε αγχώσει «αρρωστημένα»!

Τοξότης:
 Βγάζεις από μέσα σου τον ανέμελο, χαρούμενο και ερωτεύσιμο εαυτό σου! Έχεις ανάγκη να φανείς στον κόσμο και να βελτιώσεις ή μάλλον να τελειοποιήσεις την φήμη σου! Ο έρωτας γίνεται η προτεραιότητα σου και είσαι πια αποφασισμένος πως δεν θα ξαναπληγωθείς, αντιθέτως θα πάρεις το αίμα σου πίσω με ερωτικό παιχνίδι, δημιουργικότητα, λάμψη και πολλές κατακτήσεις! Τα χρόνια που ακολουθούν η γονιμότητα σου θα σε απασχολήσει, όπως και η επέκταση της οικογένειας σου, φέρνοντας στον κόσμο έναν απόγονο σου!
Tip: Το ότι αποφάσισες να μην ξαναπληγωθείς και να μην ξαναπέσεις χαμηλά, δεν σημαίνει πως το σύμπαν θα σου επιτρέψει να πληγώσεις εσύ τους άλλους με την αλαζονεία σου!

Αιγόκερως
: Έρχεσαι αντιμέτωπος τα επόμενα χρόνια με αναμνήσεις, κυρίως αρνητικές, του παρελθόντος. Πληγές που νόμιζες πως είχες κλείσει και προβλήματα που υπέθετες ότι έθαψες καλά στο παρελθόν, επιστρέφουν. Εδώ πρέπει να αποκτήσεις ψυχική δύναμη και με σύμμαχο την λογική σου να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε παλιό σε επιβαρύνει συνειδητά ή ασυνείδητα. Κάποιες θυσίες είναι απαραίτητες τώρα για την οικογένεια και το σπίτι!
Tip: Αντιμετωπίζοντας παλαιούς φόβους και ανασφάλειες, βελτιώνεις απόλυτα την δική σου προσωπικότητα και την ψυχική σου κατάσταση!

Υδροχόος:
 Ναι, είσαι αποφασισμένος να βελτιώσεις τα εκφραστικά σου μέσα αλλά και τον τρόπο επικοινωνίας σου γενικά! Κάνεις ξεκαθαρίσματα στην κοινωνική ζωή και κρατάς ότι σου αξίζει, ακόμα κι αν χρειαστεί να βγάλεις σημαντικά –μέχρι τώρα- άτομα από τους κύκλους σου. Θέματα με αδέρφια, γείτονες και κοντινούς συγγενείς, αναζητούν την άμεση ώριμη αλλά και έξυπνη αντιμετώπιση σου! Είσαι ανήσυχο πνεύμα γενικά και τώρα ψάχνεις τρόπους να ανανεώνεις συνεχώς την καθημερινότητα σου, ακόμα κι αν χρειαστεί να προσαρμοστείς σε καταστάσεις, που έως τώρα, δεν θα το πίστευες καν!
Tip: Μην προσπαθείς να δείξεις πως τα ξέρεις όλα! Αυτήν την περίοδο πρέπει να είσαι «μαθητής» και όχι «δάσκαλος»!


Ιχθείς: 
Ίσως οι δυσκολίες των τελευταίων ετών, κλόνισαν ανεπανόρθωτα την αυτοπεποίθηση σου και σε γέμισαν ανασφάλεια. Νιώθεις πως πρέπει επειγόντως να καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι, κυρίως συναισθηματικά και οικονομικά. Τι σου ανήκει τελικά και τι είναι δεδομένο στη ζωή σου; Μήπως το «δούναι και λαβείν» πρέπει να γίνει στάση ζωής; Πρέπει ίσως να προσγειωθείς άμεσα και να συνειδητοποιήσεις ή και να αντιμετωπίσεις κατάματα την υλική υπόσταση των πραγμάτων. Σεξουαλικά και  ερωτικά, τι είναι αυτό που πραγματικά θες και απολαμβάνεις; Η ώρα των σταθερών και ώριμων αποφάσεων, έφτασε!
Tip : Μην σταματήσεις στιγμή να επιμένεις σε αυτό που πραγματικά επιθυμείς και μην παρεκκλίνεις της πορείας σου! Η ισχυρή επιμονή, θα φέρει και την σταθεροποίηση που θες!

Πηγή: Oroskopos.gr