Μπορεί οι γιορτινές μέρες να τελείωσαν όμως το shopping therapy ΠΟΤΕ! Μπορεί επίσης κάθε μέρα που θέλεις να πας στο γραφείο να σκέφτεσαι πως το μόνο κίνητρο που μπορεί να σε κάνει να σηκωθείς από το κρεβάτι είναι ένας υπέροχος καφές. Ευτυχώς κάποιοι το ξέρουν καλά αυτό για αυτό και στα Starbucks θα βρεις το νέο υπέροχο χαρμάνι με το όνομα Starbucks Blonde Roast. Ένα εξαιρετικό χαρμάνι, ελαφρά καβουρδισμένο που προσφέρει μια απαλή και γλυκιά εμπειρία καφέ, αλλά με την ίδια απαράμιλλη ποιότητα και ένταση που χαρακτηρίζει όλες τις ποικιλίες καφέ των Starbucks. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείς να το απολαύσεις σε όλα τα ροφήματα με βάση τον espresso, ζεστά ή κρύα. Με αυτόν τον τρόπο τα Starbucks κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους να προσφέρουν στους λάτρεις του καφέ τη δύναμη της επιλογής σε κάθε τους ρόφημα.

Capture

 

Θες και εσύ να δοκιμάσεις το νέο αυτό χαρμάνι;  Από τις 8 έως και τις 14 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του καφέ θα έχουν τη δυνατότητα να  απολαύσουν το  Starbucks® Blonde Roast, δωρεάν στο αγαπημένο τους ρόφημα.

Παράλληλα, σε όλα τα καταστήματα Starbucks θα διεξαχθούν Γευσιγνωσίες Καφέ όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο χαρμάνι σε σύγκριση με το κλασικό Signature Espresso Roast σε ζεστά ή κρύα ροφήματα, ώστε να ανακαλύψουν ποιο ταιριάζει καλύτερα στη δική τους γευστική παλέτα. Ρωτήστε τον δικό σας barista για την ημέρα και ώρα και προσθέσετε το στο πρόγραμμά σας. Μην ξεχνάτε ότι οι baristas και οι Coffee Masters των Starbucks είναι πάντα στη διάθεσή σας για να μοιραστούν μαζί σας τις γνώσεις και την δεξιοτεχνία τους στον καφέ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους το ζητήσετε.

Φύγαμε για Starbucks!