Το Instagram δεν είναι απλώς μια πλατφόρμα για κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο είναι μια παγκόσμια σκηνή όπου οι διασημότητες μπορούν να επιδείξουν τη ζωή, τα ταλέντα και την προσωπικότητά τους. Με εκατομμύρια χρήστες να περιηγούνται στις ροές τους καθημερινά, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι διασημότητες με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram έχουν τεράστια επιρροή και απήχηση. Ακολουθούν οι πέντε top celebrities που κυριαρχούν στην πλατφόρμα:

Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου προκαλεί αίσθηση στο σκοράρισμα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Με πάνω από 400 εκατομμύρια ακόλουθους, είναι το άτομο με τα περισσότερα follow στο Instagram. Ο Ρονάλντο μοιράζεται στιγμιότυπα από την προπόνησή του, την οικογενειακή του ζωή και τις φιλανθρωπικές του προσπάθειες.

Dwayne “The Rock” Johnson

Ο χαρισματικός ηθοποιός και πρώην σούπερ σταρ του WWE έχει πάνω από 250 εκατομμύρια ακόλουθους. Η τροφοδοσία του είναι ένας συνδυασμός έμπνευσης για προπόνηση, προωθητικών ταινιών και κινητοποιητικών μηνυμάτων.

Ariana Grande

Η ποπ αίσθηση έχει περισσότερους από 250 εκατομμύρια ακόλουθους που απολαμβάνουν τις εκπληκτικές φωτογραφίες της, τις στιγμές από τα παρασκήνια και τις περιστασιακές κλεφτές ματιές της μουσικής της.

Jennifer Lopez

Η λατίνα τραγουδίστρια έχει πάνω από 251 εκατομμύρια ακόλουθους που θέλουν να μαθαίνουν για την ζωή της και πάντα παραδειγματίζονται από το lifestyle της.

Kylie Jenner

Το νεότερο μέλος της οικογένειας Kardashian-Jenner έχει πάνω από 240 εκατομμύρια followers. Το Instagram της παρουσιάζει την αυτοκρατορία της στο μακιγιάζ, τα εγχειρήματα μόδας και τη ζωή της ως μητέρα

Αυτοί οι celebrities έχουν κατακτήσει την τέχνη του Instagram, αλληλεπιδρούν με τους θαυμαστές τους και δίνουν ένα παράθυρο στη λαμπερή ζωή τους. Οι πολυάριθμοι ακόλουθοί τους όχι μόνο αντικατοπτρίζουν τη δημοτικότητά τους αλλά και τη δύναμη των social media στη διαμόρφωση της σύγχρονης κουλτούρας των διασημοτήτων.

Διάβασε επίσης:

Νέο κατάστημα Calvin Klein Jeans στο Athens Metro Mall