Οι σχέσεις κάνουν το μυαλό να παίρνει περίεργες στροφές, ειδικά όταν είναι στο ξεκίνημά τους. Νέα γνωριμία, καινούργιο πρόσωπο που πρέπει να μάθεις και να βάλεις στη ζωή σου και οι αμφιβολίες μαζί με την έλλειψη αυτοπεποίθησης, κάνουν τις φοβίες να χτυπάνε κόκκινο. Οι παρακάτω όμως είναι εντελώς παράλογες και δεν χρειάζεται να τις κάνεις πόστερ για να τις βλέπει εκείνος και μαζί του όλος ο υπόλοιπος κόσμος. 

Αν θα είμαι αρκετά καλή. Γιατί κάθεται αυτός ο τύπος απέναντί σου; Δεν έγινε τυχαία. Επέλεξε να βρίσκεται εκεί και να μοιράζεται τη ζωή του μαζί σου. Χώνεψέ το και πέτα τις αμφιβολίες από το παράθυρο. Και ναι, σε κοίταξε πολύ καλά πριν βγει μαζί σου και δεν χρειάζεται γυαλιά!

Αν θα είναι εκείνος αρκετά καλός. Και αφού πέρασαν 5 λεπτά, τώρα ήρθε η ώρα να έχεις ερωτηματικά για εκείνον! Ναι, δεν είναι τέλειος, όπως δεν είσαι και εσύ αν δεν στο έχουν πει. Σταμάτα να τριβελίζεις το μυαλό σου και δέξου αυτόν που έχεις δίπλα σου. Και όχι, δεν σε μειώνει που είσαι μαζί σου! Τζίζας!

Αν θα είσαι καλή στο σεξ. Αφού δεν τον έχεις δει να σηκώνεται να ντύνεται και να ψάχνει την πόρτα, είναι όλα καλά. Το διασκεδάζετε πολύ και δε χρειάζεται να βάλεις (κι εδώ!) τις αμφιβολίες σου να κάνουν πάρτυ! Αυτό άστο να γίνεται στο κρεβάτι!

Αν είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Είναι όμορφος, έξυπνος, με τρόπους. Πως “ξέπεσαι” με μένα; Ήμαρτον. Σταμάτα επιτέλους να τα διαλύεις όλα με την υπεραναλυτική του αρνητικότητα και απόλαυσε την στιγμή!

Αν έχεις μοιραστεί πάρα πολλά πολύ σύντομα. Μην ανησυχείς δεν άνοιξες την καρδιά σου τόσο πολύ που θα μετά θα ζητάς επιστροφή συναισθημάτων. Μην περάσεις στην άμυνα και στην εσωστρέφεια επειδή αποκάλυψες πόσες σχέσεις είχες στο παρελθόν. Δεν είναι κάθε λέξη σου το κέντρο του σύμπαντος!

Αν ο πρώην σου ήταν καλύτερος. “Καλός είναι ο καινούργιος, αλλά όχι σαν τον ex…”. Και να ήταν σε κάποια πράγματα, δεν τον βλέπουμε πάντως να είναι εκεί τριγύρω και αν θυμάσαι καλά ήταν αυτός που σε έκανε να μη βλέπεις την ώρα να προχωρήσεις παρακάτω στη ζωή σου. Άρα διαγραφή στο παρελθόν και αποδοχή στο παρόν. Που είναι παρών!

Αν θα σε παρατήσει. Καλώς ήρθες στην πραγματικότητα. Είχε συμβεί, έχει συμβεί και θα ξανασυμβεί. Εάν το σκέφτεσαι όμως συνέχεια αυτό δεν βοηθάει κανέναν από τους δύο και ξεζουμίζει όλο το fun. Απόλαυσε το τώρα και όοοοταν έρθει το μοιραίο, τότε βάλε τα μαύρα και άκουσε μία ολόκληρη ημέρα goth τραγούδια για να φτιάξεις ατμόσφαιρα. Τα προκαταβολικά άγχη και φοβίες είναι τόσο μα τόσο αχρείαστα και μπανάλ!