Η Helena Christensen, πρώην Άγγελος της Victoria’s Secret, καλλιτεχνική διευθύντρια και φωτογράφος έχει κάνει ήδη το όνομά της συνώνυμο της επιτυχίας. Οι φωτογραφίες της είναι καθηλωτικές και γι’ αυτό έχουν φιλοξενηθεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και γκαλερί τέχνης και design του κόσμου.

Τώρα, η H&M διαλέγει τις εκφραστικές φωτογραφίες λουλουδιών της Christensen και τις ενσωματώνει σε μια μεγάλη γκάμα t-shirt και φούτερ δημιουργώντας μια μοναδική capsule συλλογή, την Helena Christensen x H&M. Η ίδια επιμελείται παράλληλα και την καμπάνια της συνεργασίας.

«Η συνεργασία με την H&M ήταν μια συναρπαστική εμπειρία, καθώς μου δόθηκε η ευκαιρία να δω τις φωτογραφίες μου να ζωντανεύουν μέσα από μια συλλογή ρούχων, την οποία μάλιστα μπόρεσα αν αποτυπώσω μέσα από το φακό μου κατά τη διάρκεια της δημιουργίας της καμπάνιας. Ήθελα να αναδείξω τη γενιά του αύριο, ενθαρρύνοντάς τους να είναι ο εαυτός τους και να αφήσουν τις προσωπικότητές τους να λάμψουν», αναφέρει η Christensen.

Στριφώματα με καμπύλες σε φαρδιά t-shirts, cropped φούτερ και oversized hoodies με φόντο μια χρωματική παλέτα που περιλαμβάνει το λευκό, μαύρο και γκρι δίνουν ένα χαλαρό και ανεπιτήδευτο ύφος.

Διαθέσιμη στα καταστήματα από 31 Ιανουαρίου.