Το χειμωνιάτικο άραγμα στο σπίτι θέλει το ανάλογο στυλ. Όσο σκέφτεσαι το δέντρο και με τι χρώματα θα το στολίσεις καθώς και το υπόλοιπο σπίτι σου δεν θα πρέπει να παραλείψεις να κάνεις το ίδιο και με τα ριχτάρια, τα παπλώματα αλλά και τα υπόλοιπα υφάσματα που έχεις στο σπίτι. Έτσι λοιπόν, στον πυρήνα της φιλοσοφίας της Elements βρίσκεται ό,τι πιο φίνο και κομψό εκφράζοντας το εκλεπτυσμένο αστικό στυλ των Μητροπόλεων.

Capture

Οι αποχρώσεις του χειμώνα – μαύρο, γκρι, μπεζ, σκούρο καφέ, dusty pink δένουν με τις σέρπες από jersey, τις μαλακές γούνες, τα βαμβακερά σατέν, σε λευκά είδη εξαιρετικής ποιότητας και ραφής, που μεταφέρουν την εμπειρία και την αίσθηση της εκλεπτυσμένης απλότητας και της απτής πολυτέλειας στο χώρο. Γνωρίστε τη νέα σειρά elements στο www.nef-nef.gr

Εκλεκτική και εκλεπτυσμένη η σειρά Elements της NEF-NEF Homeware συνδυάζει την couture φιλοσοφία με την απτή πολυτέλεια στο design.Η Ποιότητα στη ραφή, στο φινίρισμα, στην κάθε λεπτομέρεια… Η πολυτέλεια που απορρέει από τα πολύτιμα υφάσματα σατέν 300 κλωστών. Το design, αφαιρετικό σε γραμμές, μοντέρνο και μαζί διαχρονικό, με couture επιρροές…. Στοιχεία που δένουν μαζί στην Elements, τη νέα ξεχωριστή σειρά της NEF-NEF Homeware.

 

About The Author