Εάν υπάρχει κάτι που έρχεται στο μυαλό μας όταν σκεφτόμαστε την άνοιξη, αυτό είναι η φρεσκάδα. Λίγο τα λουλούδια, ο ήλιος που είναι πιο δυνατός, η μέρα που διαρκεί περισσότερο όλα αυτά το μόνο που μας κάνουν είναι να έχουμε μια διαφορετική διάθεση και όπως είναι λογικό ζητάμε ανανέωση και στα μαλλιά μας. Έτσι λοιπόν μπορεί να επιλέξεις κάτι πολύ απλό ή μια ολική αλλαγή που θα εντυπωσιάσει. Η νέα εμφάνιση σου λοιπόν πλησιάζει, εσύ ποιο χρώμα θα επιλέξεις;

 

Sunkissed Blond by Syoss για εσένα που θέλεις να έχεις ξανθά αλλά ιδιαίτερο χρώμα μαλλιά και να είσαι τόσο διαφορετική ώστε να ξεχωρίζεις από τις άλλες.

Capture

Nude Bronze επειδή τρελαίνεσαι για κόκκινες λεπτομέρειες και είσαι μια γυναίκα γεμάτη από πάθος και ένταση!

Capture

Dark ash για εσένα που είσαι λίγο σοβαρή αλλά παράλληλα παιχνιδιάρα και εντυπωσιακή!

Capture

 

Η νέα σειρά μόνιμη βαφής SYOSS Trending Now χαρίζει έντονα χρώματα μεγάλης διάρκειας με επαγγελματική κάλυψη λευκών. Χάρη στην Τεχνολογία SalonPlex, κατά της φθοράς της τρίχας δρα σε 2 βήματα: α) προστατεύει τα μαλλιά σου από τις φθορές και μειώνει το σπάσιμο έως 80%* και β) αγκαλιάζει την τρίχα μετά τη βαφή προστατεύοντας την από το ξεθώριασμα. Τώρα έχεις την φροντίδα που χρειάζονται τα μαλλιά σου κι ένα τέλειο επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι!