Δεν μου αρέσει να το λεω αλλά το φθινόπωρο είναι ήδη εδώ και αν ζητάς μια αλλαγή στην εμφάνιση σου τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος. Η αλλαγή της εποχής είναι η κατάλληλη ευκαιρία να δώσεις μια ευχάριστη νότα στο φθινόπωρο αλλά και στον χειμώνα που πλησιάζει.

Πριν λοιπόν επισκεφθείς την κομμώτρια σου για την επόμενη υπέροχη αλλαγή στα μαλλιά σου καλό είναι να ρίξεις μια ματιά στις τελευταίες τάσεις προκειμένου να κάνεις εκείνη την πολυπόθητη αλλαγή.

Φυσικά, αυτό πρέπει να γίνει σε συνεργασία με την κομμώτρια σου… Για να είμαι ειλικρινής και εγώ πάω στο κομμωτήριο με φωτογραφία και λεω “Έτσι θέλω να μου τα κάνεις”! Πρέπει όμως σίγουρα να είναι κάτι το οποίο θα σου ταιριάζει. Πάρε λοιπόν ιδέες και έμπνευση και ετοιμάσου για τη νέα αλλαγή!

Red Velvet: Το έντονο κόκκινο είναι super τάση για φέτος! Η παλέτα του κόκκινου είναι ατελείωτη αλλά εμείς λατρέψαμε το red velvet που έχει και λίγο μπορντώ! Φυσικά μη ξεχνάς ότι ένα τέτοιο χρώμα για να το αναδείξεις χρειάζεται έντονο μακιγιάζ!

Honey Blonde: Ναι, ήταν η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού, το συγκεκριμένο χρώμα συνεχίζεινα είναι εδώ αφού το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες. Μπορείς να επιλέξεις να κάνεις τα μαλλιά σου ένα χρώμα, balayage ή ombre.

Gingerbread Caramel: Συνδυάζει τους πορτοκαλί τόνους με τις χρυσές αποχρώσεις τις καραμέλες για να ένα πιο ζεστό χρώμα. Δίνει λάμψη στο πρόσωπο σου ακόμα και τις ημέρες που δεν έχεις ξυπνήσει με αρκετή όρεξη.