Όταν ακούει κανείς τη φράση «Οι πεταλούδες ελεύθερες πετούν», ή όπως ήταν ο original τίτλος «Verano del ‘98», θυμάται εκείνη την τηλεοπτική σειρά που καθήλωσε την πλειοψηφία των Ελλήνων, και εκτόξευσε τον Τόμας (Nahuel Mutti), το ξανθό αγόρι με τις πλεξούδες που ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος σε όλα τα επεισόδια. Πάμε κι εμείς πίσω στα παιδικά μας εφηβικά μας καλοκαίρια που σίγουρα το μεσημέρι θα βλέπαμε τον Τόμας να προσπαθεί να «ψήσει» την Χούλια για να «τα φτιάξουν».

Πώς είναι σήμερα όμως ο Τόμας, κατά κόσμων, Νάουελ Μούτι;

Ο Μούτι αφηγείται πώς γνώρισε τη σύντροφό του τυχαία: «Μια μέρα περπατούσα στο δρόμο στο Άμστερνταμ. Έριξε χρήματα στο πάτωμα και της τα επέστρεψα, μιλήσαμε για τα προβλήματα διαμονής που υπάρχουν σε εκείνη την πόλη. Μου είπε ότι έμενε πολλά χρόνια εκεί και ότι πάντα είχε προβλήματα στέγασης, έτσι γεννήθηκε το «Urban Roomie», είπε.

Πώς έγινε επιτυχία η σειρά;

Το «Καλοκαίρι του 98» ήταν στη ζωή πολλών εφήβων που μεγάλωσαν τη δεκαετία του ’90. Έφτασε με την ιδέα να καλύψει ένα διάστημα λίγων μηνών και κατέληξε να μείνει για τρεις σεζόν. Οι πρωταγωνιστές του δεν μπορούσαν να βγουν στο δρόμο χωρίς να χρειαστεί να περάσουν από μια πολύ μεγάλη ουρά για να υπογράψουν αυτόγραφα. Με λίγα λόγια: απόλυτη επιτυχία.

25 χρόνια μετά από εκείνο το πρώτο κεφάλαιο, σας δείχνουμε πώς είναι ο πρωταγωνιστής.

Διαβάστε επίσης:

Τζέιμς Κάμερον: Από την εξερεύνηση του Τιτανικού σε μια αγωνιώδη παγίδευση στον βυθό για 16 ώρες!