Πριν το καταλάβεις η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα έχει φτάσει και η αγάπη και ο έρωτας θα βρίσκονται παντού γύρω σου -ακόμα και στα κοσμήματά σου. Η Swarovski αποτίνει φόρο τιμής στη σπίθα ενέργειας που αποτελεί το έναυσμα για το ταξίδι προς την ατελείωτη αγάπη, από την πρώτη στιγμή που συναντιούνται τα βλέμματα και η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται μέχρι τους τρόπους με τους οποίους διατηρούμε άσβεστη αυτή τη σπίθα.

Παραδοσιακά σύμβολα της αγάπης επαναπροσδιορίζονται σε σύγχρονα σχέδια που προσθέτουν μια πινελιά ανεπιτήδευτης λάμψης σε κάθε σύνολο. Το σύμβολο του άπειρου και η λαμπερή καρδιά, αποκτούν μοντέρνο στυλ.

«Η αγάπη είναι η ενέργεια της ζωής. Κατά τη διάρκεια της πιο ρομαντικής εποχής του χρόνου, θέλαμε να δείξουμε πόσο φως μπορεί να σκορπίσει αυτή η ενέργεια, κάνοντας τους ανθρώπους πιο λαμπερούς και έτοιμους να αγαπηθούν. Μετατρέψαμε τα εμβληματικά σύμβολα σε κομψά κομμάτια που σχεδιάστηκαν για να κλέψουν καρδιές από κάθε γωνιά του πλανήτη», δήλωσε η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski, Nathalie Colin.

Οι συλλογές Infinity και Lifelong Heart περιλαμβάνουν αυτά τα οικουμενικά σύμβολα της αγάπης σε γυαλιστερούς τόνους και περίτεχνες διακοσμήσεις με κρύσταλλα pavé της Swarovski.