Οι τάσεις στο μακιγιάζ για το 2020 θέλουν ζωηρά χρώματα στο πρόσωπο, έντονη λάμψη και ανάδειξη της δύναμης στο δέρμα μας. Glossy υφές, βλέμμα και μάτια με ζωηρά χρώματα και έντονο highlighter είναι τα βασικά συστατικά του απόλυτου μακιγιάζ της σεζόν. Το beauty spot των βορείων προαστείων, Elisabeths Point και η makeup artist Ιωάννα Ταταράκη, μελετώντας τις διεθνείς τάσεις του μακιγιάζ, και δουλεύοντας πολύ, με τα μεσογειακά πρόσωπα και τις αναλογίες τους, προτείνει  τα εξής:

1.Glassskin
Ιδιαίτερα hot τάση αποτελεί το γυαλιστερό και λαμπερό δέρμα. Γίνεται εύκολα με ένα ελαφρύ foundation που προσθέτει στην επιδερμίδα σου περισσότερη «υγεία» και όχι τόσο κάλυψη. Αυτό σε συνδυασμό με λίγο highlighter στα ζυγωματικά αρκούν για να δημιουργήσεις το εφέ, που θα σε κάνει λαμπερή και ακαταμάχητη.

2.Πίσω στα 90′s
Μια λατρεμένη τάση της φετινής μόδας στο μακιγιάζ είναι οι καθηλωτικές μεταλλικές υφές στα μάτια, με ιδιαίτερη προτίμηση τις ροζ αποχρώσεις. Δες πώς το έκανε και η Lady Gaga στο βίντεοκλίπ του νέου της τραγουδιού. Σκιές, μολύβια και eyeliner σε μεταλλικές υφές δίνουν ένα πιο έντονο και μερικές φορές εκκεντρικό look.

3. Lips But Better
Η τεχνική “yourlipsbutbetter” που γνωρίσαμε από την KimKardashian είναι η ακόλουθη: σχηματίζεις τα χείλη σου με ένα nude μολύβι , σβήνεις ελαφρώς και γεμίζεις με ένα διάφανο gloss. Γιατί στην πραγματικότητα το LBB είναι η επιλογή του κραγιόν σου σε αποχρώσεις κοντινές με αυτές των χειλιών σου.

4.Οι φακίδες
Το μοναδικό αυτό χαρακτηριστικό που γλυκαίνει και δίνει τύπο σε κάθε γυναίκα είναι η απόλυτη hot τάση για τη φετινή άνοιξη. Ακόμα και αν δεν έχει φυσικές για να τις αναδείξεις, μπορείς να τις δημιουργήσεις με ένα λεπτό πινέλο και καφέ eyeliner. Φρόντισε μόνο να τις σβήσεις μετά με ένα fluffy πινέλο για να φαίνονται φυσικές.

Η Ιωάννα Ταταράκη θα μας περιμένει στο Elisabeths Point για κάθε μικρή ή μεγάλη συμβουλή για το μακιγιάζ μας.  Για περισσότερες πληροφορίες: www.elisabethspoint.gr