Κανένας δεν γεννήθηκε και να ξέρει. Γι’ αυτό υπάρχει το… Internet για να λύνεις τις απορίες. Ακόμα κι αν αφορά το dating. Μπορεί να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στο σπορ ή ακόμα και τα δεύτερα και τα τρίτα και να αντιμετωπίζεις κάποιες δυσκολίες επάνω στο θέμα. Μην ανησυχείς. Θα σε βοηθήσει τo Reddit. Το διάσημο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο, ζήτησε από τους users πουν ποια ήταν η καλύτερη συμβουλή που τους έδωσε κάποιος για το “dating”. Oι απαντήσεις τους ήταν υπέροχες και ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές μπορείτε να τις δείτε παρακάτω!

“Θα είστε και οι δύο νευρικοί και θα πείτε και οι δύο χαζά πράγματα στο πρώτο ραντεβού. Να τα δείτε από τη χιουμοριστική τους πλευρά και να μην τα αφήσετε να καθορίσουν την κουβέντα σας”.

“Μόνο οι πειρατές και οι πόρνες φοράνε κόκκινα!”

“Εάν σκέφτεσαι να βγεις ραντεβού με κάποιον, κοίταξε τους γονείς του και σκέψου εάν θα ήθελες “να βουτήξουν τα πόδια τους στην πισίνα με τα γονίδιά σου”. 

“Η αγάπη είναι ομαδικό άθλημα. Δεν είναι εσύ εναντίον εμένα, αλλά εμείς εναντίον του προβλήματος”.

“Μην πάτε στο εστιατόριο στο πρώτο ραντεβού. Είναι βαρετά και είναι δύσκολο να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα ραντεβού. Πιο πολύ μοιάζει με συνέντευξη με φαγητό”.

blair waldorf sorry fake
“Μην κάνεις σεξ με την συγκάτοικό σου ή την αδελφή της”.

“Να έχεις ένα τύπο ατόμου που ψάχνεις αλλά να το χρησιμοποιείς ως οδηγία και όχι ως κανόνα”.

“Δεν θα μετανιώσεις ποτέ που ζήτησες από κάποιον να βγείτε. Θα μετανιώνεις πάντα που δεν το ζήτησες. Τώρα βέβαια, ίσως μετανιώσεις για το άτομο που είπε ναι και αποδείχθηκε πως ήταν τρελός και κατέστρεψε τη ζωή σου, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα”.

hair-better-long
“Εάν κόψει τα μαλλιά της και δεν σου αρέσουν, περίμενε να περάσουν τρεις μέρες πριν πεις κάτι”. 

“Στις γυναίκες δεν αρέσουν τα κωλόπαιδα, τους αρέσει η αυτοπεποίθηση. Το να είσαι κωλόπαιδο απλώς τυχαίνει να είναι ένα σύμπτωμα υπερβολικής αυτοπεποίθησης”.

“Να μάθεις να τους αφήνεις να φεύγουν”.

“Εάν είναι συνέχεια δίπλα στο τηλέφωνο όταν την βλέπεις αλλά κάνει ώρες για να απαντήσει τα μηνύματά σου, δεν την ενδιαφέρεις φίλε”.

404fd7a0-0bae-0133-f4a8-0e18518aac2f

 “Μη το πας γύρω γύρω για να κερδίσεις μία κοπέλα με υπονοούμενα. Πήγαινε απλά και πες της πως σου αρέσει. Ακόμα κι αν σου πει “όχι” θα σε εκτιμήσει περισσότερο από κάθε άλλο άντρα που δεν έχει τα “balls” να σε προσεγγίσει”.

 “Να μη μιλάς άσχημα για τους πρώην σου και να μη βγαίνεις ραντεβού με κάποιον που κάνει το ίδιο. Τα άτομα που δεν έχουν εμπειρία στο dating πιστεύουν πως το να παραπονιέσαι για έναν πρώην σου είναι ένας ωραίος τρόπος για να δείξεις πως είσαι πιστός στο τωρινό σου σύντροφο. Εκείνοι που έχουν όμως εμπειρία βλέπουν πιο μακριά. Έτσι θα μιλάς και για μένα αφού χωρίσουμε; Και γιατί η σχέση σου τελείωσε τόσο άσχημα; Ο πρώην σου είναι κάποιος που κάποια στιγμή σήμαινε πράγματα για σένα. Και αυτό και μόνο σημαίνει πως τους αξίζει να αναφέρεσαι σ’ αυτόν με τον ελάχιστο σεβασμό στους μελλοντικούς σου συντρόφους”.

“Να ζητήσεις να βγείτε πριν την ερωτευτείς. Είναι πιο εύκολο να βγεις ραντεβού με ένα καθαρό μυαλό παρά όταν τα συναισθήματά σου είναι έντονα και προφανή”. 

“Εάν βάλεις κάποιον ψηλά σ’ ένα βάθρο, τότε αναγκαστικά θα κοιτάζει αφ΄ υψηλού.

“Πρόσεξε πως φέρεται στο υπηρετικό προσωπικό. Μπορείς να μάθεις πολλά για τον χαρακτήρα κάποιου από τον τρόπο που φέρεται στους σερβιτόρους”.

“Μην προσπαθήσεις να κοντρολάρεις τον σύντροφό σου. Είναι δεδομένο πως θα κάνει πράγματα που δεν θέλεις. Το θέμα είναι να αποφασίσεις ποιο είναι εκείνο για το οποίο αξίζει να χωρίσετε”.