Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό όσο scrollάρεις στο Instagram πως όλο και περισσότερες  διάσημες και μη αλλάζουν το χρώμα των μαλλιών σε απίθανες metallic αποχρώσεις. Αν λοιπόν θέλεις να το κάνεις και εσύ εδώ μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες προκειμένου να το πετύχεις.

Σκέψου το φυσικό σου χρώμα πρώτα: Με τις metallic αποχρώσεις των μαλλιών θα πρέπει να σκεφτείς πρώτα από όλα το φυσικό σου γιατί όπως ήδη ξέρεις αφού είναι πιο δύσκολο να το ανοίξεις  χωρίς να χρησιμοποιήσεις ντεκαπάζ.

 

 

Οι διαφορές των metallic αποχρώσεων: Είναι αλήθεια ότι τα σκούρα metallic χρώματα ταιριάζουν περισσότερο σε όσες έχουν σκούρα μαλλιά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις.

 

Οι μπούκλες με τις συγκεκριμένες αποχρώσεις είναι ακόμα πιο ωραίες: Και αυτό γιατί φαίνεται ότι υπάρχει κίνηση δημιουργώντας έτσι σκιες και ανάλαφρα “παιχνιδίσματα” που εντυπωσιάζουν.

Μπορείς να τα βάψεις και μόνη σου στο σπίτι: Και όμως, δεν είναι ανάγκη να πας στο κομμωτήριο αφού η Palette, η κορυφαία μάρκα στις βαφές μαλλιών, πρωτοπορεί για μία ακόμη χρονιά με τη νέα πολυτελή σειρά Metallic Collection με 4 εντυπωσιακές μεταλλικές αποχρώσεις! Εμπνευσμένη από τις διεθνείς πασαρέλες των διασημότερων οίκων μόδας και τις τελευταίες τάσεις χρωμάτων, η νέα σειρά Metallic Collection έρχεται για να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας!

Μεταλλική λάμψη που διαρκεί, με επιπλέον περιποίηση κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή. Η φόρμουλα, που περιέχει υψηλής έντασης χρωστικά πιγκμέντα, εισχωρεί βαθιά στην τρίχα και κλειδώνει το χρώμα στο εσωτερικό της, προσφέροντας προστασία από το ξεθώριασμα. Για ένταση χρώματος που διατηρείται για εβδομάδες και 100% κάλυψη λευκών. Χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο μίγμα μικρο-πιγκμέντων, η νέα σειρά Metallic Collection προσφέρει αποτέλεσμα γεμάτο μεταλλική λάμψη, που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Capture  Capture  Capture Capture

Νέες εκτυφλωτικές αποχρώσεις Palette Metallic Collection

6.28 Ξανθό Σκούρο Μεταλλιζέ

7.56 Μπρονζέ Μόκα

7.78 Ξανθό Χρυσοχάλκινο

9.65 Ξανθό Πολύ Ανοιχτό Χρυσαφένιο