Οι γιορτινές ημέρες είναι σημαντικές για τις ανθρώπινες σχέσεις γιατί μας θυμίζουν πως πρέπει να νοιαζόμαστε τους άλλους και να βοηθάμε όπου και όπως μπορούμε. Ειδικά τους πιο αδύναμους, τους μόνους, τους ευάλωτους. Αυτό ακριβώς το μήνυμα περνάει και η νέα, συγκινητική διαφήμιση της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Όπως κάθε χρόνο, ο Άγιος Βασίλης έρχεται για να μοιράσει δώρα και αγάπη στους μικρούς μας φίλους. Αγάπη την οποία του επιστρέφουν τα παιδιά, όταν διαπιστώνουν ότι είναι μόνος στο σπίτι του. Ένα μικρό κοριτσάκι, «μπαίνει στα παπούτσια του Άγιου Βασίλη» και του χτυπά την πόρτα για να του προσφέρει ένα «Δώρο Αγάπης». Το ίδιο μπορούμε να κάνεις κι εσύ, κι εγώ και όλοι μας προσφέροντας «Δώρα Αγάπης».

Τι είναι τα «Δώρα Αγάπης»

Βρίσκονται σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ και περιλαμβάνουν βασικά είδη διατροφής για κάθε νοικοκυριό. Με €3,75, μπορούμε να μοιράσουμε χαρά και αγάπη σε κάποιον που το έχει ανάγκη ή να ενισχύσουμε το ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος και η ΑΒ Βασιλόπουλος θα φροντίσει να φτάσει στο τραπέζι εκείνων που πραγματικά χρειάζονται τη στήριξή μας. Για κάθε «Δώρο Αγάπης» που αγοράζουμε, η ΑΒ προσφέρει αντίστοιχο ποσό στην Τράπεζα Τροφίμων.

Μάθετε περισσότερα για το πώς ένα δώρο γίνεται αγάπη στο https://xmas.ab.gr/doro-agapis