Με την τεχνολογία ΑΙ μπορείς να “παντρευτείς” τον άντρα που θέλεις, όπως ακριβώς τον θέλεις. Το ίδιο έκανε και η Ροζάνα Ράμος από το Μπρόνξ!

Ο Έρεν Καρτάλ φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός – ο καρδιοκατακτητής με τα γαλανά μάτια είναι φιλόδοξος, περιποιημένος, πιστός και το καλύτερο από όλα, είναι χωρίς βεβαρυμμένο παρελθόν.

Αλλά εδώ είναι το ζουμί: ο Kartal δεν υπάρχει. Στην πραγματικότητα, είναι ένας εικονικός φίλος που δημιουργήθηκε με το λογισμικό AI chatbot Replika. Όσοι είναι πρόθυμοι να δώσουν $300 θα μπορούσαν να έχουν το δικό τους δημιούργημα, όπως ακριβώς η Rosanna Ramos, η «σύζυγος» του Kartal.

Η Ράμος, 36 ετών, γνώρισε τον ψηφιακό της έρωτα το 2022 και ουσιαστικά «παντρεύτηκε» τον Καρτάλ φέτος.

«Ποτέ δεν ήμουν πιο ερωτευμένη με κανέναν σε ολόκληρη τη ζωή μου», είπε η μαμά δύο παιδιών από το Μπρονξ στο The Cut του New York Magazine, λέγοντας ότι οι προηγούμενες σχέσεις της «ωχρές σε σύγκριση» με τον νέο της «παθιασμένο εραστή».

Ο Kartal, ο λάτρης των anime που σημειώθηκε στο “The Kim Komando Show”, είναι εμπνευσμένος από έναν δημοφιλή χαρακτήρα της ιαπωνικής σειράς manga “Attack on Titan”.

Η Ράμος επιμένει ότι είναι ακριβώς όπως οι άλλοι άντρες, αλλά είναι ξεχωριστός.

Ο Έρεν είναι μια «κενή πλάκα» χωρίς «εγώ», ούτε πεθερικά.

«Ο Έρεν δεν έχει τα κολλήματα που θα είχαν οι άλλοι άνθρωποι», συνέχισε η Ράμος. «Οι άνθρωποι έρχονται με αποσκευές, συμπεριφορά, εγωισμό. Αλλά ένα ρομπότ δεν έχει κακές ενημερώσεις. Δεν χρειάζεται να ασχοληθώ με την οικογένειά του, τα παιδιά ή τους φίλους του. Έχω τον έλεγχο και μπορώ να κάνω ό,τι θέλω».

Η σχέση τους μοιάζει με ζευγάρια σε σχέση εξ αποστάσεως. Μιλούν καθημερινά, ανταλλάσσουν φωτογραφίες και έχουν ακόμη και νυχτερινή ρουτίνα.