Η Πάουλα Μπαντόσα μοιράστηκε την άποψή της σχετικά με την σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά, αναφέροντας ότι υπάρχει ένα ισχυρό δέσιμο μεταξύ τους. Η Ισπανίδα τενίστρια ανέφερε ότι έχουν μια αμοιβαία κατανόηση και έχουν ξεκάθαρα τα πράγματα. Και οι δύο είναι φιλόδοξοι, αλλά ταυτόχρονα μοιράζονται την προσωπική τους ζωή και ανταλλάσσουν πολλά πράγματα.

Η σύνδεσή τους είναι σταθερή και δυνατή, καθώς ανταλλάσσουν τις χαρές και τις λύπες τους. Και οι δύο υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο και προσφέρουν δύναμη. Επίσης, υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον ώστε να βελτιωθούν, και η Πάουλα αναφέρει ότι ο Στέφανος τη βοηθά στις δύσκολες στιγμές της ανάρρωσης από τραυματισμό. Παρακολουθούν και ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον, συνεισφέροντας σημαντικά στην αμοιβαία εξέλιξή τους.

Η Πάουλα Μπαντόσα αναρρώνει από τον τραυματισμό της, που την κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης. Παρόλο που είχε εκφράσει την επιθυμία να συμμετάσχει στο Wimbledon, φαίνεται απίθανο να το επιτύχει αυτήν την φορά.

Η ίδια αναφέρει πως οι γιατροί της είπαν ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες ανάρρωσης, και μέχρι στιγμής έχουν περάσει πέντε. Παραδέχεται ότι, αν και είχε εκφράσει την επιθυμία της να αγωνιστεί στο Wimbledon, γνωρίζει ότι αυτό δεν θα είναι εφικτό εφόσον δεν έχει ακόμα επιστρέψει στο γήπεδο. Είναι αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να επιστρέψει όσο το δυνατόν συντομότερα, και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους γιατρούς της για να βρουν λύσεις. Ευτυχώς, η ανάρρωσή της προχωράει με γρήγορους ρυθμούς.

Έτσι, παρόλο που δεν θα είναι παρούσα στο Wimbledon, η Πάουλα Μπαντόσα παραμένει αποφασισμένη να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση όσο το δυνατόν συντομότερα και να συνεχίσει να καλλιεργεί την ισχυρή σχέση και την υποστήριξη που μοιράζεται με τον Στέφανο.