Αν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που ζουν ή συναναστρέφονται με παιδιά προσχολικής ηλικίας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις εξοικειωθεί με το συναρπαστικό κόσμο του Paw Patrol. Η σειρά, η ταινία και φυσικά τα παιχνίδια με πρωταγωνιστές 6 αξιολάτρευτα κουτάβια και το 10χρονο Ryder έχουν καταφέρει να “κλέψουν” την καρδιά κάθε μικρού παιδιού και όχι άδικα. Δε βλέπουμε άλλωστε κάθε μέρα μια παρέα που να διακρίνεται για το ομαδικό της πνεύμα και να φέρνει εις πέρας με επιτυχία δύσκολες αποστολές. Ο Μάρσαλ, ο Τσέις, η Σκάι, ο Ραμπλ, ο Ζούμα και ο Ρόκι όμως κρατούν με επιτυχία ασφαλή την κοινότητα, προσφέροντας παράλληλα στα παιδιά ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγίας και παιχνιδιού.

Είναι απολύτως φυσικό τα παιδιά σου να φωνάζουν με ενθουσιασμό στο άκουσμα του Paw Patrol. Γι’ αυτό, δε θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο δώρο γι’ αυτά από ένα παιχνίδι της Spin Master που θα μεταφέρει στο παιδικό δωμάτιο τον κόσμο των αγαπημένων κουταβιών. Δες, στη συνέχεια, μερικά μοναδικά παιχνίδια που θα κάνουν το πρόσωπο κάθε παιδιού να λάμψει από χαρά!

Paw Patrol True Metal Adventure Bay Rescue Way με δύο οχήματα

 

Ο Πύργος Ελέγχου αποτελεί ένα playset γεμάτο δράση, αφού επιτρέπει στα παιδιά να πειραματιστούν ώρες με τα οχήματα που τρέχουν γύρο από τον πύργο ή να τα στείλουν κάτω από τη ράμπα πτώσης. Μπορούν να εκτοξευτούν άκρως διασκεδαστικά μέχρι 6 μεταλλικά οχήματα, να χρησιμοποιηθούν οι εκτοξευτές γκαράζ, να επιταχυνθεί η διάσωση και να σβήσουν τα παιδιά τη φωτιά, χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα τους κουτάβια.

Paw Patroller Deluxe: Ένα ξεχωριστό όχημα 2 σε 1

 

Κάθε παιδί ονειρεύεται να έχει στην κατοχή του ένα Όχημα Paw Patrol που μεταμορφώνεται σε σετ δράσης. Tο Φορτηγό PAW Patrol για 6 οχήματα είναι ένα υπερσύγχρονο όχημα για όλη την ομάδα και διαθέτει δύο βάσεις εκτόξευσης οχημάτων και ρεαλιστικούς ήχους. Περιλαμβάνει τον Ράιντερ και την 4τροχη γουρούνα του, ενώ οι δύο πλαϊνές πλευρές ανοίγουν, αποκαλύπτοντας δύο βάσεις εκτόξευσης οχημάτων.

“Rise Rescue vehicle Chase”

“Rise Rescue vehicle Marshall”

Το παιχνίδι με μινιατούρες έχει αποδειχθεί ότι μαθαίνει το παιδί να αναπτύσσει τη δημιουργικότητά του, τη φαντασία του καθώς και την ενσυναίσθησή του. Τι καλύτερο από μια μινιατούρα από τη σειρά Paw Patrol που θα το βοηθήσει να αναπτύξει τις ικανότητές του;

Μοναδικός Διαγωνισμός Paw Patrol με τα καλύτερα δώρα για παιδιά

Επειδή κάθε παιδί αξίζει να έχει στην κατοχή του τα καλύτερα παιχνίδια για να περνά δημιουργικά το χρόνο του, το Thats Life και η Spin Master ετοίμασαν έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό με δώρα παιχνίδια Paw Patrol, τα οποία θα κερδίσουν 3 τυχεροί. Συγκεκριμένα:

-2 αναγνώστες του Thats Life θα κερδίσουν το σετ Paw Patrol True Metal Adventure Bay Rescue Way, το “Rise Rescue vehicle Chase” και το “Rise Rescue vehicle Marshall”

-1 τυχερός θα κερδίσει το Όχημα Paw Patroller Deluxe, το “Rise Rescue vehicle” και το “Rise Rescue vehicle Marshall”

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

  • Comment κάτω από το άρθρο (υποχρεωτικό το σχόλιο κάτω από το άρθρο)
  • Like στη σελίδα μας στο facebook

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 12/2/2023! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! 

57 Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published.