Το φετινό δώρο σου για τα αγαπημένα σου πρόσωπα σίγουρα μπορεί να είναι ένα από τα απίθανα lucky charms. Τα γούρια δηλαδή για το 2021. Αν ψάξεις μπορείς να βρεις πάρα πολλά σχέδια αλλά σίγουρα τα πιο τυχερά, τα πιο όμορφα και φυσικά με τη σημασία τους θα τα βρεις παρακάτω.

  • Το πέταλο για καλή τύχη

Σύμφωνα με τις παραδόσεις, το πέταλο προστατεύει εκείνον που το φοράει από τη κακή τύχη, το μάτι και φυσικά τη μαγεία. Μπορεί να φέρει γούρι σε εκείνον που το έχει. Εννοείται ότι το πέταλο του αλόγου είναι σημάδι ευτυχίας.

  • Η καμπανούλα για ευλογία και χαρά

Η καμπάνα επειδή είναι χαρακτηριστικό της εκκλησίας μας, θεωρείται σύμβολο ευλογίας. Λέγεται πως όποιος το φορά είναι ευλογημένος και προστατευμένος. Φυσικά, επειδή όταν σημάνει είναι χαρά, φέρνει μόνο χαρές στον κάτοχο του.

  • Το λυχνάρι για την πραγματοποίηση όλων των ευχών μας

Το μαγικό λυχνάρι του Αλλαντίν πραγματοποιούσε τρεις ευχές. Το δικό σου όμως lucky charm μπορεί να πραγματοποιήσει πολύ περισσότερες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το τρίψεις και να ευχηθείς δυνατά αυτό που θες, σε λίγο θα το δεις να πραγματοποείται!

  • H κρεμμύδα για προστασία του σπιτιού και της οικογένειας

Τα παλιά χρόνια ήταν έθιμο να προσφέρουν οι επισκέπτες στο σπίτι που πήγαιναν μια κρεμμύδα. Ήταν σύμβολο προστασίας όχι μόνο του σπιτιού αλλά και τις οικογένειας. Η κυρία του σπιτιού κρεμούσε την κρεμμύδα από την πίσω πλευρά της πόρτας και την αφαιρούσε με τον ερχομό της νέας χρονιάς.

  • Το κέρας της Αμάλθειας για πλούτο, αφθονία και ευημερία στις ζωές μας

Ένα σύμβολο που προέρχεται από την αρχαιότητα. Το κέρας, δηλαδή το κέρατο της Αμάλθειας ήταν γνωστό και ως το κέρας της αφθονίας. Ήταν ένα μεγάλο δοχείο σε σχήμα κέρατος ζώου το οποίο ήταν γεμάτο από φρούτα, καρύδια, άνθη κτλ.

Και αν αναρωτιέσαι που θα βρεις όλα αυτά τα μαγικά charms τότε να ξέρεις πως μπορείς να τα βρεις μόνο στη boutique της 5FIVE στην πλατεία Κολωνακίου και μέσα από το e-shop www.5five.gr ! Εκτός από κοσμήματα, εδώ θα βρεις ακόμη τις πιο ιδιαίτερες και ποιοτικές ιδέες για δώρο σε αξεσουάρ, αντικείμενα για το σπίτι και το γραφείο με minimal αισθητική, μοντέρνο σχεδιασμό και premium υλικά.
Κατασκευασμένα στο χέρι από 18Κ επιχρυσωμένο ασήμι 925⁰ τα γούρια της 5FIVE είναι το ιδανικό δώρο που θα συνεχίσουν να φοριούνται όλη τη χρονιά για ένα 2021 γεμάτο τύχη και χαρά!

contact info:
Κουμπάρη 4 Κολωνάκι
210-3637543
www.5five.gr