Με την πανδημία να συνεχίζει να προκαλεί ανησυχία, ήρθε η ώρα να ξεχάσουμε τα πάρτυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Όμως, η πανδημία δεν μπορεί να σταματήσει μερικές από τις καλύτερες παραδόσεις της Πρωτοχρονιάς. Και φυσικά δεν είναι άλλες από τον καθορισμό των στόχων, το καλό φαγητό και των μαραθώνιο ταινιών. Απόλαυσε την φετινή Πρωτοχρονιά χωρίς το hangover της επόμενης μέρας με αυτές τις σούπερ ταινίες που σου προτείνουμε.

About Time (2013)

Δεν είναι κάτι που θα ήθελες να κάνεις όλο τον χρόνο; Ο κύριος χαρακτήρας της ταινίας μαθαίνει ότι οι άντρες της οικογένειας του έχουν την δυνατότητα να ταξιδεύει στον χρόνο. Και εκείνος, γυρίζει πίσω σε μια Παραμονή Πρωτοχρονιάς για ένα… υπέροχο φιλί!

Sex and the City (2008)

Γιατί αν θέλεις να θυμηθείς τα παλιά το Sex and the City είναι ιδανικό όταν αποφασίζει η Carrie με την Miranda να περάσουν αυτή την Πρωτοχρονιά μαζί.

Are We There Yet? (2005)

Ο Nick γνωρίζει την γυναίκα των ονείρων του και για να την εντυπωσιάσει αποφασίζει να μεταφέρει τα παιδιά της την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Όμως εκείνος μισεί τα παιδιά και εκείνα είναι αποφασισμένα να μην αφήσουν κανέναν να βγει με τη μαμά τους εκτός από τον μπαμπά τους.

Bridget Jones’s Diary (2001)

Αυτή η ταινία ξεκινάει και τελειώνει την Πρωτοχρονιά όπου η Renée Zellweger ξεκινάει κάθε χρόνο με μια λευκή νέα σελίδα.

While You Were Sleeping (1995)

Ίσως από τις καλύτερες ρομαντικές κομεντί του ’90. Η Sandra Bullock πρέπει να διαλέξει μεταξύ μιας αληθινής αγάπης και εκείνης των ονείρων της που έρχονται φυσικά σε σύγκρουση την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.