Δεν είναι λίγες οι φορές τα μαλλιά σου φαίνονται θαμπά και άτονα! Και εσύ στεναχωριέσαι για αυτό και θέλεις να το αλλάξεις. Εμείς ξέρουμε πως να το κάνεις και παρακάτω μπορείς να βρεις πέντε tips για να το πετύχεις. Πώς; Ξεκίνα να διαβάζεις.

Δώσε σημασία στο σωστό λούσιμο: Και όμως το σωστό λούσιμο είναι πάρα πολύ σημαντικό για να φαίνονται τα μαλλιά σου λαμπερά και υγιή. Για να το πετύχεις αυτό θα χρειαστείς ένα καλό σαμπούαν και φυσικά να προσθέτεις αρκετά συχνά μια μάσκα μαλλιών είτε του εμπορίου είτε σπιτική. Επιπλέον, θα πρέπει να κάνεις μασάζ στο κεφάλι σου και ύστερα να ξεβγάλεις με δροσερό νερό. Αν χρειαστεί μπορείς να επαναλάβεις τη διαδικασία.

Χρησιμοποίησε χτένα από φυσική τρίχα: Αυτές οι βούρτσες απομακρύνουν τη λιπαρότητα των μαλλιών σου επαναφέροντας πάλι την φυσική γυαλάδα και λάμψη. Επιπλέον κάτι τέτοιο συμβάλλει στην αύξηση του όγκου των μαλλιών οπότε διπλό το όφελος. Σωστά;

Αν έχεις σγουρά μαλλιά: Τότε θα πρέπει να μη ξεβγάζεις στο 100% το conditioner αλλά να αφήνεις λίγη ποσότητα. Αυτό όχι μόνο θα κάνει πιο όμορφες τις μπούκλες σου αλλά και θα επαναφέρει τη γυαλάδα των  μαλλιών σου.

Ολονύχτια μάσκα: Και όμως ακόμα και οι σπιτικές μάσκες μπορούν  να προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα ιδιαίτερα αν τις δοκιμάσεις από το προηγούμενο βράδυ. Έτσι λοιπόν μπορείς να ετοιμάσεις μια μάσκα με υλικά που έχεις σπίτι σου και το πρωί να ξεβγάλεις τα μαλλιά σου. Η γυαλάδα έχει επανέλθει με μαγικό τρόπο.

Για βαμμένα μαλλιά: Για σένα λοιπόν που οι πρώτες γκρίζες τρίχες έχουν κάνει την εμφάνιση τους και οι βαφές που δεν αποδίδουν ένα φυσικό χρώμα δίνοντας ένα θαμπό χρώμα, η νέα βαφή από τον Schwarzkopf Tone Supreme υπόσχεται να επαναφέρει και να τονώσει σταδιακά το φυσικό σας χρώμα. Ζωντανέψτε το χρώμα των μαλλιών σας με το Tone Supreme!

Capture

Η νέα καινοτομία του Schwarzkopf παρουσιάζει μία ημιμόνιμη, απαλή βαφή ρεφλέ χωρίς αμμωνία, που ενισχύει το χρώμα και καλύπτει τα λευκά μέσα σε 15 με 20 λεπτά, για ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα, γεμάτο φωτεινά ρεφλέ. Τα μαλλιά σας αποκτούν το κατάλληλο toning σε φυσικές αποχρώσεις, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά κι ανάλογα με τον χρόνο εφαρμογής. Έτσι, μπορείτε να πετύχετε ακριβώς την ένταση που επιθυμείτε με τη σταδιακή ενίσχυση χρώματος που προσφέρει το Tone Supreme: Για πιο έντονο αποτέλεσμα, αφήστε τη βαφή να δράσει για έως 20 λεπτά. Αν επιθυμείτε πιο διακριτικό αποτέλεσμα, εφαρμόστε μόνο για 15 λεπτά.