Η θεραπεία Cavitation χρησιμοποιεί υπερήχους και υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος που στη συνέχεια απομακρύνεται με το λεμφικό σύστημα, μέσω ενός φυσικού φαινόμενου, γνωστού ως σπηλαίωση. Μέσω της δράσης των υπερήχων στη θεραπεία Cavitation δημιουργούνται μικρές φυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, οι οποίες συνενώνονται και σπάζουν, προκαλώντας λύση του λιποκυττάρου. Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων στη συνέχεια παροχετεύεται με τη λεμφική κυκλοφορία.

Με την νέα τεχνολογία Cavitation – RF, η δράση της σπηλαίωσης – cavitation ενισχύεται με την δράση των ραδιοσυχνοτήτων RF που ενεργοποιούν διαθερμικά βαθιά τους ιστούς του σώματος, διαπερνούν το υπόδερμα και αυξάνουν τον μεταβολισμό και την καταστροφή του λιπώδους ιστού, εξαλείφοντας ακόμη και την πιο επίμονη μορφή κυτταρίτιδας.

Το πρώτο μηχάνημα Cavitation – RF στην Ελλάδα συνδυάζει και ισχυρό μηχανικό λεμφικό μασάζ με αναρρόφηση που λειαίνει τις περιοχές κυτταρίτιδας και λιποδυστροφίας.

Σε κάθε θεραπεία επιτυγχάνουμε ταυτόχρονα:

  • Καύση του σωματικού λίπους με Cavitation
  • Αποβολή τοξινών, μείωση/εξάλειψη κυτταρίτιδας με cavitation
  • Βελτίωση λεμφικής και φλεβικής κυκλοφορίας
  • Βελτίωση της υφής του δέρματος, παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης με cavitation
  • Διαμόρφωση περιγράμματος σώματος, σύσφιξη και απώλεια πόντων

Η θεραπεία Cavitation εφαρμόζεται σε μηρούς, κνήμες, γλουτούς, χέρια, μέση και κοιλιά.

Το Cavitation είναι μια ευχάριστη, άνετη, μη χειρουργική τεχνική, χωρίς νυστέρι, βελόνες, μελανιές ή πόνο. Το Cavitation είναι η μοναδική θεραπεία κυτταρίτιδας και λιπογλυπτικής σώματος για όποιον θέλει άμεσα ορατά αποτελέσματα που διαρκούν.

Η νέα τεχνολογία Cavitation RF παρέχει ενσωματωμένες τις λειτουργίες των υπερήχων σπηλαίωσης – Cavitation, του μηχανικού λεμφικού μασάζ με αναρρόφηση και την τεχνολογία RF ραδιοκυμάτων.

Τέλος εφαρμόζουμε τη κεφαλή Vacuum (τεχνολογία κενού αέρος) αναρροφώντας το δέρμα, μηχανικά, αυξάνει την αιματική ροή στην περιοχή εξασφαλίζοντας  επαρκή αιμάτωση στην προβληματική περιοχή και διέγερση της παροχέτευσης μέσω του φλεβικού και λεμφικού δικτύου. Έτσι τα προϊόντα που παράγονται από την καταστροφή των λιποκυττάρων (ελεύθερα λιπαρά οξέα-τοξίνες κ.α.) απομακρύνονται γρήγορα από τον τόπο της εφαρμογής και μεταβολίζονται.

Το μηχάνημα στο Πρότυπο Κέντρο Ευεξίας αποτελείται από μια κεφαλή υπερήχων σπηλαίωση – Cavitation για τη διάσπαση των λιποκυττάρων, μια κεφαλή vacuum λεμφικού μασάζ για απώλεια πόντων και μια κεφαλή υψηλής ισχύος RF ραδιοκυμάτων για σμίλευση και σύσφιξη σώματος. Αν στη θεραπεία Cavitation συνδυάσουμε όλα τα παραπάνω, πετυχαίνουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

Παρατηρείται απώλεια 2 έως 10 πόντων στη περιοχή εφαρμογής μετά από τη πρώτη κιόλας συνεδρία Cavitation και η απώλεια αυξάνεται σημαντικά με κάθε επανάληψή της.

Τα αποτελέσματα του Cavitation μπορεί να ποικίλλουν ανάλoγα με την περιοχή εφαρμογής, τη δομή των ιστών, την ηλικία, το μεταβολισμό, την τυχόν λήψη φαρμάκων και τις ορμονικές μεταβολές.
Η σωστή διατροφή και φυσική δραστηριότητα συμβάλλουν σημαντικά στη διατήρηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας Cavitation.

Για το πλήθος των συνεδριών που χρειάζεστε και το κόστος επικοινωνήστε μαζί μου στα τηλέφωνα 210 72 51 933 – 698 13 95 214

Πρότυπο κέντρο ευεξίας

Φωτεινού Εμμανουέλα

Βιολόγος MSc

Κλινική Βιοχημικός

Σπύρου Μερκούρη 56

(πλησίον μετρό Ευαγγελισμού)

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ:

Triple Action (RF-Cavitation-Κρουστικό)

Για μείωση κυταρρίτιδας, αδυνάτισμα, σύσφιξη και ανόρθωση.

Το πακέτο που σας κάνουμε είναι:

5 συνεδρίες της μιας ώρας από 375€, στα 250€

10 συνεδρίες της μιας ώρας από 750€ ,στα 400 €