Έφυγε σήμερα από την ζωή ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός σε ηλικία 66 ετών. Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από την ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο στα social media.

Ο Ηλίας Ζερβός έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του δικηγόρου του Κατακουζινού, Νίκου Γρέβια, στο «Κωνσταντίνου και Ελένης». Συμμετείχε επίσης στο «Άκρως οικογενειακών» πάλι σε ρόλο δικηγόρου και φίλου του Γιάννη Μπέζου. Επιπλέον, είχε δανείσει την φωνή του σε πάρα πολλούς ήρωες κινουμένων σχεδίων, όπως και είχε σκηνοθετήσει μεταγλωττισμένες σειρές. Συμμετείχε σε πολλές σειρές, μεταξύ άλλων στο «Τμήμα ηθών», «7 θανάσιμες πεθερές» και «Κόκκινος κύκλος».

Είχε αποφοιτήσει από την δραματική σχολή Βεάκη αλλά ήταν και πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών).

Τελευταία του δουλειά ήταν στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» στην ΕΡΤ.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα που έκανε γνωστό τον θάνατο του ηθοποιού είναι η εξής:

«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο. Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας φίλος, ο άξιος πολυτάλαντος συνάδελφος μας, που έδωσε το στίγμα του στο Θέατρο και την τηλεόραση με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινουμένων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς κ μεγάλους, ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα… Αγαπημένε μας φίλε καλό ταξίδι…»