Η Pebbles, ένα Toy Fox Terrier που κατείχε το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τον γηραιότερο σκύλο στον κόσμο, πέθανε. Η Pebbles πέθανε ειρηνικά από φυσικά αίτια στο σπίτι της στο Taylors της Νότιας Καρολίνας των ΗΠΑ με τους ιδιοκτήτες της Bobby και Julie Gregory στο πλευρό της, σύμφωνα με μια ανακοίνωση από τα World Records Guinness. Είχε γεννηθεί στις 28 Μαρτίου του 2000 στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης.

Το μικροσκοπικό τεριέ πέθανε στις 3 Οκτωβρίου, πέντε μήνες πριν από τα 23α γενέθλιά της. Η διατροφή της Pebbles αποτελούνταν αποκλειστικά από τροφή για γάτες κάτι που ίσως συνέβαλε στην μακροζωία της.

Το GWR μοιράστηκε επίσης την ιστορία για το πώς η Pebbles κατέκτησε το παγκόσμιο ρεκόρ. Οι Gregorys είδαν την είδηση ​​ενός 21χρονου σκύλου που έπαιρνε το ρεκόρ και συνειδητοποίησαν ότι η Pebbles ήταν μεγαλύτερη από αυτόν και μετά έκανε αίτηση. Η Pebbles ήταν η «βασίλισσα του σπιτιού και γέννησε 32 κουτάβια σε τρεις διαφορετικές γέννες με τον εκλιπόντα σύντροφό της, τον Rocky (επίσης Toy Fox Terrier) που πέθανε το 2017 σε ηλικία 16 ετών», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Η Julie Gregory είπε ότι η Pebbles περνούσε τις μέρες της απολαμβάνοντας την country μουσική και την αγάπη που της έδειχναν.