Για ακόμα μια φορά η Honor μας εντυπωσιάζει με τις πρωτότυπες συνεργασίες της. Αυτή τη φορά έρχεται κάτι αρκετά “δυνατό” που θα ταράξει όσα γνώριζες καθώς, η Honor Greece θα συμμετάσχει στο Red Bull M.E.O. by ESL , το διεθνές mobile gaming τουρνουά στο Clash Royale.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στα Battlenet Arena του Αγ. Δημητρίου, στον  εθνικό τελικό, οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα νέα Honor 8X και να διεκδικήσουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό, που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιανουάριο στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας.

Capture

Η Ηonor Greece θα επεκτείνει την σημαντική συνεργασία με το Red Bull με καινοτόμες και ξεχωριστές δράσεις και για το 2019, οι οποίες θα επικοινωνούν το νεανικό αλλά και διαφορετικό προφίλ της Honor και των Honor smartphones καθιστώντας την ως το πιο δυναμικό smartphone brand της Ελληνικής Αγοράς!

“Eίμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που συνεργαζόμαστε με το Red Bull. Μοιραζόμαστε πολλά κοινά στοιχεία όπως η καινοτομία και ο δυναμισμός και πάντα λειτουργούμε και σκεφτόμαστε πέρα από τα συνηθισμένα. Η Honor δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει με νέες μοναδικές συνεργασίες με κορυφαία brand από την διεθνή αλλά και εγχώρια αγορά, συνεργασίες που προσθέτουν υψηλή προστιθέμενη αξία στους καταναλωτές μας.» δηλώνει ο κ. Δημήτρης Ρίζογλου, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας για Ελλάδα και Κύπρο της Honor.