Τα μαλλιά μας χρειάζονται συνεχή φροντίδα και περιποίηση για να διατηρούνται υγιή και λαμπερά. Για αυτό, χρειάζονται εκτός από μια συγκεκριμένη ρουτίνα περιποίησης, τις κατάλληλες βιταμίνες. Εκτός από τον οργανισμό μας και τα μαλλιά μας χρειάζονται τις ανάλογες βιταμίνες τις οποίες λαμβάνουμε από την διατροφή, από συμπληρώματα αλλά και από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στα μαλλιά.

Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιες είναι οι πιο βασικές βιταμίνες που χρειάζονται τα μαλλιά μας.

Σίδηρος
Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχειά που χρειάζεται το σώμα μας είναι ο σίδηρος. Εάν έχουμε χαμηλό σίδηρο θα νιώθουμε συνεχώς εξάντληση και κόπωση και τα νύχια και τα μαλλιά μας θα σπάνε καθώς και το πρόσωπό μας δεν θα φαίνεται υγιή Στα μαλλιά, ο σίδηρός συμβάλει στον κύκλο ανάπτυξης των τριχών και βοηθά στην παροχή θρεπτικών συστατικών στα τριχοθυλάκια.

Βιταμίνη Α
Συμβάλει στην ανάπτυξη των κυττάρων, η οποία με την σειρά της βοηθά και στην διατήρηση της υγείας των μαλλιών. Επίσης μπορεί να βοηθήσει στην τριχόπτωση και επίσης δημιουργεί το σμήγμα το οποίο κρατά υγιή τα μαλλιά μας.

Βιοτίνη
Η έλλειψη της βιοτίνης συνδέεται άμεσα με την απώλεια μαλλιών και τα εύθραυστα νύχια. Είναι μια από τις πιο σημαντικές βιταμίνες για να διατηρηθούν τα μαλλιά σε μια υγιή κατάσταση.

Βιταμίνη C
Εκτός οτι βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου στον οργανισμό, είναι αντιοξειδωτική και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου.

Εάν θέλετε να ενισχύσετε τα μαλλιά σας με βιταμίνες χρησιμοποιήστε τες απευθείας στα μαλλιά σας, με την νέα σειρά FRUCTIS VITAMIN & STRENGTH.

Είναι ενισχυμένη με εκχύλισμα σαγκουίνι, βιταμίνη C και βιοτίνη, ενδυναμώνει τα μαλλιά και ενισχύει την τρίχα, για να μην… τα χάνεις!

Mε την πάροδο των χρόνων έχουμε συνειδητοποιήσει τα εκπληκτικά οφέλη της καθημερινής λήψης βιταμινών. Φανταστείτε τι μπορούν να κάνουν οι βιταμίνες αυτές οταν εφαρμόζονται… απευθείας στα μαλλιά σας!

ΣΑΜΠΟΥΑΝ & CONDITIONER ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ
Εντατική περιποίηση που  ενδυναμώνει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει.

 

ΟΡΟΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ
Το μυστικό σου κατά της τριχόπτωσης! Ανακάλυψε την δύναμη των βιταμινών στα μαλλιά σου. Ο νέος ορός FRUCTIS ενδυναμώνει την τρίχα και δρα ενάντια στην τριχόπτωση λόγω σπασίματος.