Είναι γνωστό ότι τα καλύτερα δώρα έρχονται σε μικρά πακέτα. Και μπορεί οι τάσεις τις μόδας να έρχονται και να φεύγουν, όμως τα κοσμήματα παραμένουν πάντα και είναι ένα ξεχωριστό δώρο και για εκείνο που θα το λάβει αλλά και για εκείνον που θα το δώσει. Τα δικά μας αγαπημένα; Φυσικά η νέα σειρά των Lifelikes με τίτλο “Kedima”.
Βελονιές τέχνης και παράδοσης ενσωματώνονται πάνω σε κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια από ορείχαλκο επιχρυσωμένο.
Τα πρωτότυπα κοσμήματα της συλλογής σχεδιάστηκαν με μοντέρνες, λιτές στιλιστικές γραμμές και κέντημα διαχρονικής ομορφιάς, με μεγάλη συναισθηματική αξία που συνδέει το παρελθόν με το μέλλον.
Η τεχνική της κεντητής σταυροβελονιάς πάνω στον μεταλλικό καμβά πρωταγωνιστεί στην πλειοψηφία των κοσμημάτων με μία πολύ γραμμική και μινιμαλιστική προσέγγιση σε αντίθεση με τα παραδοσιακά σχέδια.

Σκουλαρίκια

Αν επιλέξεις ότι θέλεις να κάνεις δώρο σκουλαρίκια θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι έχει τρύπες στα αυτιά της. Πολλές φορές μπορεί να μη φοράει στη καθημερινότητα της. Άρα πρέπει να σκεφτείς, θα αγοράσεις ένα πιο ιδιαίτερο κομμάτι ή κάτι που θα μπορεί να φοράει κάθε μέρα;

Κολιέ

Στην περίπτωση του κολιέ θα πρέπει να αποφασίσεις το μέγεθος του κολιέ. Θα είναι κάποιο μακρύ ή κάποιο πιο κοντό το οποίο θα κουμπώνει κοντά στον λαιμό. Και μπορεί το χρυσό να έχει κάνει δυναμικά την επιστροφή του στην καθημερινότητα, το ασημένιο όμως είναι το κλασσικό αγαπημένο που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα.

Βραχιόλι

Ίσως είναι το μόνο κόσμημα που θα φορέσει μια γυναίκα κάθε μέρα αφού είναι ένα κομμάτι τόσο κλασσικό και ταυτόχρονα εξαιρετικά ευέλικτο. Ανάλογα με το γούστο της μπορείς να βρεις διαφορετικά σχέδια ενώ αν δεν είσαι σίγουρος μπορείς να πας με τις κλασσικές επιλογές με ένα πιο απλό σχέδιο.

Δαχτυλίδι

Επίσης σε αυτό το σημείο πρέπει να είσαι αρκετά προσεχτικός γιατί η θέα ενός μικρού κουτιού παραπέμπει στην πρόταση γάμου. Αν δεν είναι στα άμεσα σχέδια σου πρέπει να προσέξεις αρκετά την επιλογή του. Προσωπικά φοράω τρία δαχτυλίδα κάθε μέρα και δεν τα αλλάζω. Πρέπει λοιπόν να βρεις ένα το οποίο θα την βολέψει αλλά θα το δείξει και με ενθουσιασμό στις φίλες της αναμένοντας το μονόπετρο.