Φέτος η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι διαφορετική. Τα ερωτευμένα ζευγάρια, όποιες και να είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας, θα γιορτάσουν εντός. Σίγουρα δε θα υπάρξουν ωραία εστιατόρια, ρομαντικές έξοδοι για ποτό και γενικά όσα συνηθίζονταν στην προ κορονοϊού εποχή. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να στήσουν ένα ρομαντικό σκηνικό για τον αγαπημένο τους! Ίσα ίσα που φέτος πρέπει άνδρες και γυναίκες να σκεφτούν πρωτότυπους τρόπους. Αν θες να ετοιμάσεις κι εσύ κάτι ιδιαίτερο για την περίσταση, ακολουθούν μερικές ιδέες που θα σπάσουν τη μονοτονία του lockdown και θα δώσουν νέα πνοή στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

-Πρωινό στο κρεβάτι

Την ημέρα αυτή ένα πλούσιο πρωινό στο κρεβάτι επιβάλλεται. Προετοιμάσου κατάλληλα και αγόρασε τις απαιτούμενες προμήθειες, γιατί θα χρειαστείς κάτι πιο περίπλοκο από τα δημητριακά για να κάνεις καλή εντύπωση.

-Φτιάξτε το δικό σας Vlog

Γιορτάστε τον έρωτά σας και τις δικές σας συνήθειες βιντεοσκοπώντας τη μέρα σας. Αν έχεις προετοιμάσει δραστηριότητες όπως “κυνήγι του θησαυρού” και το πρωινό στο κρεβάτι που προαναφέραμε, γιατί να μη χρησιμοποιήσεις την κάμερα;

-Άσε τη μουσική να μιλήσει

Αν και οι 2 αγαπάτε τη μουσική, φτιάξε μια λίστα στο spotify και άσε την να παίζει όλη την ημέρα. Είναι γνωστό ότι τα τραγούδια συνδέονται με τις αναμνήσεις και συνοδεύουν κάθε σημαντική στιγμή.

-Δοκιμάστε πράγματα για πρώτη φορά

Πρώτη φορά γιορτάζετε σε καραντίνα; Ας είναι και η πρώτη φορά που θα δοκιμάσετε μια συνταγή ή ένα κοκτέιλ. Δοκιμάστε να παίξετε ένα νέο παιχνίδι, αγοράστε σύνεργα ζωγραφικής. Κάντε οτιδήποτε δεν έχετε κάνει ποτέ στο παρελθόν.

-Ντυθείτε με ωραία ρούχα

Δε μπορείτε να πάτε σε εστιατόριο, όμως μπορείτε να φέρετε το εστιατόριο σπίτι. Ντυθείτε ωραία, παραγγείλτε από ένα καλό κινέζικο και συμπεριφερθείτε σαν να έχετε βγει ραντεβού. Είναι μια ιδανική ευκαιρία να θυμηθείτε τα ρούχα στην ντουλάπα σας που φέτος, λόγω συνθηκών, δε φορέσατε καθόλου.

-Στήστε μια σκηνή

Αυτό είναι για τους πιο τολμηρούς που διαθέτουν μπαλκόνι ή αυλή. Φτιάξτε ένα ρομαντικό σκηνικό με μια σκηνή, ένα στρώμα και πολλά μαξιλάρια. Ανάψτε γύρω φανάρια και δημιουργήστε μια ανάμνηση που θα σας μείνει αξέχαστη. Φυσικά, ντυθείτε με ζεστά ρούχα και ευχηθείτε να μη βρέξει.