Δεν βρισκόμαστε πολύ μακριά από τα Χριστούγεννα και μια μικρή ένταση την έχουμε για εκείνες τις ημέρες. Πώς θα τα περάσουμε δηλαδή, με ποιους θα γευματίσουμε και φυσικά τι δώρα θα επιλέξουμε για τους δικούς μας ανθρώπους. Αυτό το κλασικό βάσανο και άγχος όπως κάθε χρόνο. Φέτος όμως μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Ζούμε στην εποχή του DIY και του handmade άλλωστε, οπότε αντί για τα συνηθισμένα δώρα, μπορούμε να φτιάξουμε -ή να φτιάξουν άλλοι για εμάς-, κάτι πιο πρωτότυπο και πιο ευφάνταστο.

Για παράδειγμα, μια πολύ ωραία ιδέα είναι ένα χειροποίητο πλεκτό κασκόλ/σκουφί που σίγουρα θα φορεθούν πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Το πλέξιμο, είναι μια διαδικασία που έχει αγαπηθεί και συνεχίζει με αυξάνοντα ρυθμό.

Αν λοιπόν μείνουμε σε αυτή την σκέψη, δηλαδή του χειροποίητου δώρου, έχουμε έναν ακόμα βραχνά. Το πώς θα τα δώσουμε. Διότι μια απλή σακούλα, ίσως χαλάσει την όλη εικόνα του δώρου. Γι’αυτό λοιπόν, κάναμε την απαραίτητη βόλτα μας στα μαγαζιά, ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο ιδιαίτερες τσάντες στα Public. Διότι η χαρά του να ξετυλίγει κάποιος ένα δώρο, ευθύνεται και στο περιτύλιγμα. Οι παρακάτω τσάντες, ήταν και αυτές που μας τράβηξαν αμέσως την προσοχή…

1. Χριστουγεννιάτικη Τσάντα Δώρου Legami Μεσαία

public

2. Χριστουγεννιάτικη Τσάντα Δώρου Legami Μεσαία

public2

3. Χριστουγεννιάτικη Τσάντα Δώρου Legami XL

public3

4. Χριστουγεννιάτικη Τσάντα Δώρου Legami Μεσαία 

public4

5. Χριστουγεννιάτικη Τσάντα Δώρου Legami Μεγάλη 

public5

Αφού λοιπόν έχουμε αποφασίσει το δώρο και την τσάντα, τι λείπει; Φυσικά η κάρτα. Εκεί που θα μοιραστούμε τις πιο ελπιδοφόρες ευχές και την αγάπη μας. Και που ξέρεις, αν είναι ωραία μπορεί να προστεθεί και στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Διαλέξαμε φυσικά τις πιο υπερπαραγωγή κάρτες παραμένοντας στα Public.

1. Χριστουγεννιάτικη Κάρτα Ροκοκό Άγιος Βασιλης

karta1

2. Χριστουγεννιάτικη Κάρτα Glitter – Santa Stop Here

karta2

3. Χριστουγεννιάτικη Κάρτα Merry Christmas House

karta3

4. Ευχετήρια Κάρτα Χριστουγέννων Legami Unusual

karta4

 

5. Ευχετήρια Κάρτα Χριστουγέννων Legami Holly Jolly

karta5