Πίστεψέ με, καταλαβαίνω το δράμα σου, με κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής κλειστά, έχουμε ξεχάσει πώς είναι να είσαι περιποιημένη. Ελπίζοντας ότι όλη αυτή η περιπέτεια θα τελειώσει σύντομα και θα επανέλθει η κανονικότητά μας, μπορούμε να υπομείνουμε λίγη ρίζα και λίγο αχτένιστο μαλλί. Αν βέβαια για δικούς σου λόγους δεν θέλεις να περιμένεις, μπορείς πάντα να βάψεις μόνη σου τα μαλλιά σου στο σπίτι, ακολουθώντας μερικές απλές οδηγίες. Αν δεν το έχεις ξανακάνει ποτέ, ίσως χρειαστείς λίγη βοήθεια στην αρχή, αλλά πιστεύω σε σένα και ξέρω ότι μπορείς να τα καταφέρεις και μόνη σου!

Πρώτη κίνηση: Αγοράζουμε βαφή

Αν δεν έχεις ιδέα τι χρώμα πρέπει να αγοράσεις, μπορείς να κάνεις ένα τηλέφωνο στην κομμώτριά σου για να σε καθοδηγήσει. Εναλλακτικά θα δεις ποιο σου ταιριάζει καλύτερα στο μάτι. Ευτυχώς, οι βαφές Palette της Schwarzkopf έχουν πολλές αποχρώσεις για να βρεις εκείνη που σου ταιριάζει περισσότερο. Αν σου αρέσει να ακολουθείς πιστά τις τάσεις της μόδας μπορείς να διαλέξεις χρώμα από τη νέα σειρά ELLE Favorites – 4.5 Καστανό Χρυσό, 3.68 Ακαζού, 8.14 Ξανθό Ανοιχτό Σαντρέ Μπεζ. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν θα ταλαιπωρηθούν τα μαλλιά σου γιατί η φόρμουλα της βαφής και η μάσκα περιποίησης σε συνδυασμό με το Σύστημα Τριπλής Περιποίησης – Κερατίνη, Πανθενόλη & Nutri-Oil – περιποιούνται τα μαλλιά.

Δεύτερη κίνηση: Συγκεντρώνουμε όλα τα απαραίτητα

Εκτός από τη βαφή, θα χρειαστείς ένα ειδικό πινέλο και ένα πλαστικό μπολ για να ανακατέψεις τη μπογιά, γάντια μιας χρήσης για να μη λερώσεις/βάψεις τα χέρια σου, χτένα και πιαστράκια για να ξεχωρίσεις τα μαλλιά ώστε να τα βάψεις πιο εύκολα, καθρέφτη για να σε βοηθήσει να βλέπεις τα πίσω, βαζελίνη για να βάλεις στο πρόσωπο κοντά στις ρίζες για να μην πασαλειφτείς, ρολόι για να κρατήσεις χρόνο. Γενικά καλό θα είναι να διαβάσεις προσεκτικά και τις οδηγίες χρήσεις που αναγράφονται στο κουτί πριν ξεκινήσεις.

Τρίτη κίνηση: Βλέπουμε τη διαδικασία και μετά την ακολουθούμε βήμα-βήμα

Η μανδάμ εδώ στο βίντεο τα λέει (και τα κάνει) πολύ ωραία, οπότε αν ακολουθήσεις τις οδηγίες της βαφής και της Dinna Elgelda (έτσι τη λένε) η επιτυχία είναι σίγουρη!