Μυωπία δεν έχω να το πω από την αρχή ΑΛΛΑ από μικρό παιδάκι θυμάμαι τον εαυτό μου να λεω κάθε μα κάθε χρόνο πως έχω πρόβλημα με τα μάτια μου και δεν βλέπω καλά στον πίνακα μέχρι που πήγαινα στον οφθαλμίατρο και με διαβεβαίωνε κάθε χρόνο πως η όραση μου είναι εξαιρετική και ούτε φέτος θα βάλω γυαλιά. Τελευταία φορά που πήγα ήταν πριν 4 χρόνια που πλέον ο άνθρωπος είπε ξεκάθαρα: “Δεν έχεις μυωπία πρέπει να το πάρεις απόφαση, θες κοπέλα μου να φορέσεις γυαλιά μόνο με τζάμι;”

Και τώρα λοιπόν (επειδή αυτό συνήθως με πιάνει κάθε χρόνο γύρω στο φθινόπωρο) εννοείται ότι δεν θα πάω οφθαλμίατρο πάλι αλλά πραγματικά υπάρχουν στην αγορά κάτι εκπληκτικοί σκελετοί που δεν μπορώ θα ενδώσω και ας είναι μόνο τζάμι. Γιατί πλέον τα γυαλιά μυωπίας είναι αξεσουάρ δεν είναι μόνο για να σε βοηθήσουν να βλέπεις. Τις προάλλες πήγαμε σε ένα μαγαζί με οπτικά μαζί με μια φίλη μου για να αγοράσει και εντυπωσιάστηκα με το πόσα σχέδια, χρώματα, στυλ υπάρχουν για να διαλέξεις.

Geek chic στις πασαρέλες. Hipsters που φορούν ρετρό γυαλιά. Όλα συνέβαλαν στο να γίνουν τα γυαλιά ένα αξιοσημείωτο αξεσουάρ μόδας. Και τώρα φυσικά εμφανίζονται οι celebrities που αγκαλιάζουν την τάση για κάποια φωτογράφιση σε περιοδικό ή ακόμα και στο κόκκινο χαλί. Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες που έχουν γίνει το 43% των ανθρώπων πιστεύουν ότι τα γυαλιά τους κάνουν να φαίνονται πιο έξυπνοι ενώ το 36% ότι κάνει την εμφάνιση τους πιο επαγγελματική. Από την άλλη δεν είναι λίγοι οι βρετανοί που υιοθετούν τη συνήθεια και ταιριάζουν το συγκεκριμένο αξεσουάρ ακόμα και τα ρούχα που φορούν που σημαίνει ξεχωριστό ζευγάρι για κάθε τους έξοδο. Προσωπικά βρήκα 6 ζευγάρια που μου έκλεψαν τη καρδιά και στα παρουσιάζω:

Η νέα Συλλογή Γυαλιών της Swarovski για το 2018 εμπλουτίζει τα υπάρχοντα λαμπερά μοντέλα της Swarovski με νέα, γοητευτικά και πρωτοποριακά σχέδια για τη μοντέρνα, πολυδιάστατη γυναίκα.

 

 

 

1

 

Αντλώντας έμπνευση από τη συλλογή κοσμημάτων, η νέα σειρά εκφράζει απόλυτα τον χαρακτηριστικό κώδικα σχεδίασης της Swarovski. Τα θηλυκά, μοντέρνα και ευκολοφόρετα μοντέλα εστιάζουν ιδιαίτερα στην ομορφιά των κρυστάλλων Swarovski, προσφέροντας εξαιρετική λάμψη και κάνοντας το στυλ κάθε γυναίκας να ξεχωρίζει.

Capture

Το ιστορικό brand GF Ferre, τα τελευταία τρία χρόνια ανήκει πλέον στον όμιλο V-Italian Concepts, και η οικογένεια Αντωνάκου έχει αναλάβει με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης την αναβίωση αυτού του σημαντικού brand, μέσω του σχεδιασμού, της παραγωγής και της διανομής των γυαλιών στην Ελλάδα καθώς και σε άλλες 46 χώρες παγκοσμίως.

Capture

Η συλλογή εκφράζει επιτυχημένα την αυστηρότητα των γραμμών του αρχιτέκτονα της μόδας, Gianfranco Ferre, δημιουργώντας αντιθέσεις, σε χρώματα και σχήματα με αποκλειστικό σκοπό την ανάδειξη του προσωπικού στύλ, με μότο το  Lead, Create, Unfollow “ . 

Capture

Η ποιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη στα GF FERRE και αντανακλάται σε όλα τα υλικά των προϊόντων όπως polarized φακοί, “handmade acetate” και σκελετούς τιτανίου, κατατάσοντας την συλλογή κυρίαρχη στην κατηγορία “Affordable Luxury”.

Capture

Το 80% των γνώσεων μας το πετυχαίνουμε μέσω της όρασης. Όμως 285 εκ. άνθρωποι παγκοσμίως αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης. Το 80% αυτών των ανθρώπων μπορούν να γίνουν καλά! ..Απλά δεν έχουν την πρόσβαση για τη κατάλληλη διάγνωση και ιατρική περίθαλψη. Πίσω από κάθε αγορά προϊόντων TOMS κρύβεται μια κοινωνική καλή πράξη μέσα από παγκόσμιες  συνεργασίες με τους εκάστοτε κοινωνικούς φορείς.

Capture

Έτσι, με κάθε αγορά γυαλιών οράσεως η TOMS συνεισφέρει στην αποκατάσταση της όρασης ενός ανθρώπου που το έχει ανάγκη μέσα από δωρεάν ιατρική εξέταση, αγωγή ή και επέμβαση καταρράκτη.  Μια συλλογή γεμάτη κλασσικά, άνετα υπερσύγχρονα σχέδια με παραλλαγές στο στυλ αλλά και στην χρωματική παλέτα, ιδανικά για κάθε πρόσωπο. Ο τέλειος συνδυασμός μόδας και καλού σκοπού