Ο Giorgio Armani ταξιδεύει στη φαντασία και με σημάδια και προτάσεις σκιαγραφεί μακρινά σύμπαντα. Η Linda Cantello ερμηνεύει το ύφος της ανοιξιάτικης συλλογής Giorgio Armani Prive SS20 σε makeup: «Μια φορέσιμη ουδέτερη παλέτα για να μετριάσει την πολύχρωμη συλλογή. Για να προσθέσουμε μια δόση νεωτερικότητας, προσθέσαμε στα χείλη νέον ροζ χρώμα ώστε να δημιουργηθεί ένα τρισδιάτατο ενισχυμένο γυμνό.

Πρόσωπο

Προετοιμάζουμε και κάνουμε μασάζ στο δέρμα με το Armani Prima Glow-on Moisturising Balm, προσέχοντας η κρέμα να έχει απορροφηθεί πριν προσθέσουμε τη βάση. Όπου χρειάζεται απλώνουμε το High Precision Retouch για να δημιουργήσουμε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε το Neo Nude A-Countour (#21) για να κάνουμε contour κάτω από τα ζυγωματικά.

Μάτια

Εφαρμόζουμε το Eye Tint (#23) στα πάνω βλέφαρα δημιουργώντας μια φυσική λάμψη. Γυρίζουμε τις βλεφαρίδες με τη μάσκαρα Eyes To Kill Classico (#1) -μόνο τις πάνω- εστιάζοντας στην εξωτειρκή γωνία.

Χείλη

Βάφουμε τα χείλη με το Lip Maestro (#513) και ολοκληρώνουμε με το Lip Magnet (#515) στο κέντρο του κάτω χείλους για να δημιουργήσουμε ένα τρισδιάστατο εφέ.